PDF

Adobe Acrobat Reader 2024.002.20736

Az Adobe Acrobat Reader eszközével komolyabb irodai alkalmazás készlettel tudjuk a PDF dokumentumainkat megtekinteni. Multimédiás tartalmakkal létrehozott PDF dokumentumokhoz is kiváló. Mobil eszközről, online is hozzáférhetünk a PDF tartalmainkhoz, szinkronizálhatjuk, a fájlokat megoszthatjuk. A Free alkalmazással digitálisan aláírhatjuk, dokumentumok PDF formátumra alakításához is nagyszerű.
Tovább

VOVSOFT PDF Reader 5.3

A VOVSOFT PDF Reader egy modern alapvető erőforrás értékekkel futtatható több oldallal készített fájlokhoz beszerezhető PDF olvasó. A Free alkalmazás egy extra funkciókkal használható irodai kiegészítő amivel a dokumentumok akár billenytűparancsokkal megnyithatóak, ki tudjuk nyomtatni, forgatható. A szoftver egy szöveg kereső funkcióval használható.
Tovább

Icecream PDF Editor 3.23

Az Icecream PDF Editor egy ingyenes PDF kezelő, szerkesztő program, amivel a leginkább fontosnak számító feladatokat lehet elvégezni. A szoftverrel azokat meg lehet tekinteni, szerkesztheted, ahol képeket, multimédiás fájlokat, objektumokat tudsz felhasználni egy projekten belül. A Free alkalmazással a kezdők is könnyen elsajátíthatják a dokumentum fájl készítés rejtelmeit. Az egyik legjobb PDF szerkesztő.
Tovább

Solid Commander 10.1.17926.10730

A Solid Commander PDF dokumentumok minimális erőfeszítéssel történő szerkesztési feladataihoz próbálható ki, elterjedt fájlformátumokba alakíthatóak át. A fotókkal, illetve szöveges tartalmakkal készített PDF dokumentumokat Word, PowerPoint, Excel, TXT, HTML formátumra konvertálhatjuk. A Magyar nyelvű szoftverrel a felhasználók igényeinek megfelelő formátummal lehet az irodai dokumentumokat elérni.
Tovább

PDF-Tools 10.3.0.386

A PDF-Tools egy rendkívül megbízható több hasznos funkciót is tartalmazó PDF kezelő alkalmazás, amivel professzionális szinten tudsz létrehozni új dokumentumokat. A szoftverrel többek között konvertálhatsz, feliratozhatsz, azok az opciók fedezhetőek fel amik ma fontosak, népszerűek az adott területen. Képeket is felhasználhatsz, egyszerre több fájlt is tud kezelni.
Tovább

Foxit PDF Editor 13.1.0.22420

A Foxit PDF Editor PDF tartalmak szerkesztésére használható alkalmazás ami rengeteg népszerű funkcióval rendelkezik. A PDF szerkesztő irodai program szöveges tartalmak, képek, objektumok, űrlapok, exportálás, importálási funkciókat is biztosít. PDF, WORD, PowerPoint, RFT, HTML, TXT, JPG, JPEG formátumokat lehet definiálni a szerkesztési feladatokhoz.
Tovább

pdfMachine 20.15

A pdfMachine egy modern elrendezéssel futtatható PDF kezelő program fájlok szerkesztési feladataihoz. Az egyik előnye, hogy a szoftverrel egyszerűen módosíthatjuk a PDF fájljainkat, szöveges tartalmakat, objektumokat, hangjegyzeteket is be tudunk a dokumentumainkba szúrni. PDF irodai dokumentumok konvertálásához, felosztásához, űrlapok kitöltéséhez, illetve a digitális aláírásukhoz is nagyszerű.
Tovább

PDFCreator 5.2.1

A PDFCreator PDF dokumentum készítő alkalmazás amivel komolyabb szakértelem nélkül hozhatsz létre a szóban forgó formátummal bíró fájlokat. PDF olvasó funkciót is tartalmaz. Free alkalmazásként futtatható. PDF fájlok szerkesztéséhez, illetve az azok megtekintéséhez. Magyar nyelven használható.
Tovább