Internet

Sleipnir 6.5.6.4000

A Sleipnir böngészőjével rugalmas formában tekintheted meg a téged érdeklő oldalakat, biztosít minden olyan funkciót amit elvárhatunk egy ilyen jellegű szoftvertől. Az alábbi Free alkalmazás támogatja a kedvencek funkciót, szinkronizálható, a kezelőfelülete nem csak funkcionálisan, hanem megjelenésben teljes mértékben teste szabható a kipróbálói számára.
Tovább

Chromium 126.6477.0

A Chromium egy nyílt forráskódú, gyors megbízható és biztonságos böngészőmotor ami biztosít szinkronizálási lehetőségeket is. Rendkívül testre szabható, igény szerint használható. Hordozható változat. Free alkalmazásként, tehát ingyenesen használható. Chrome jellemzőkkel bír. Magyar nyelvű, füles, paneles elrendezés, speciális beállítások a kipróbálóinak. Pluginokat, téma fájlokkal lehet sokkal modernebbé testre szabni. Az egyik legjobb böngésző, stabil működés, gyors oldalmegjelenítés a lényegesebb tulajdonságai. 
Tovább

CatSXP 4.5.2

A CatSXP egy nyílt forráskóddal létrehozott gyors Chromium alapú böngésző szinkronizálás, illetve kedvencek funkcióval. A Free alkalmazás sokkal felhasználó központúbb, biztonságosabb paraméterekkel tud privátabb böngészési tevékenységekhez továbbfejlesztett adatvédelmi eszközöket futtathatóvá tenni. A felülete Skinekkel módosítható.
Tovább

Tor Browser 13.0.15

A Tor Browser segítségével teljesen anomim módon böngészhetsz, biztonságos privát munkamenetet nyújt. Free alkalmazásként kezelheted. A névtelen szörfözéshez rengeteg különleges opciót biztosít, igény esetén tovább konfigurálható, tilthatóak adott elemek betöltése. Hálózat titkosításhoz elengedhetetlen.
Tovább

FreeFileSync 13.6

A FreeFileSync segítségével mappák tartalmának összehasonlítását tudjuk megvalósítani könnyedén. Free alkalmazásként futtatható. Fogd és vidd támogatás, szűrők biztosítása, illetve Magyar nyelv jellemzi. A szoftvert akár a Google Drive felhőtárhellyel is szinkronizálhatjuk. 
Tovább

AB Commander 24.5

Az AB Commander egy klasszikus, több hasznos feladat elvégzését is támogató fájlkezelő alkalmazás. A szoftver általános fájlmozgatási feladatokat is lehetővé tesz, Windows integrációs szolgáltatást, több módszer szerinti fájl kilistázási opciókat is támogat. Specialitása, beépített kép nézegető, mappa szinkronizálás, fájl kereső, átnevező.
Tovább

uTorrent 3.6.0.47084

Az uTorrent számos konfigurálási lehetőséget biztosító letöltés kliens szoftver Free kiadásban. Torrentek létrehozásához is kiváló. Napjainkban az egyik legismertebb és legnépszerűbb formátum kezelésében jeleskedik amivel RSS csatornákról is letölthetünk Torrent fájlokat, a munkafolyamatokat szüneteltethetjük, illetve folytathatjuk. Free alkalmazás. Sávszélesség korlátozást is biztosít, Magyar nyelven futtatható. 
Tovább

SmartFTP 10.0.3231.0

 A SmartFTP egy igen nagy támogatottságot élvező, rengeteg protokoll alapján működő FTP kliens ami garantáltan könnyebbé teszi a hétköznapjaidat. Fogd és vidd támogatással. Fájlkezelő alkalmazás extra szolgáltatásokkal. Opcionálisan fájlmegosztó portálok esetén is támogatott a használata. A fájlok mozgatásán kívül szerkesztéshez is használható az alap szolgáltatások, illetve profi felhasználók által lényeges funkciók definiáltak. 
Tovább

One Commander 3.79.1.0

Az One Commander egy dual panel megtervezéssel, teljes mértékben Windows 10 rendszerhez illeszkedő fájlkezelő program ami rengeteg szituációban hasznos. Ilyen a fájlok mozgatása, szerkesztés, alap információk megjelenítése, fejlett text fájl, képmegjelenítő funkció. A szoftver nem csak a helyi gépen tárolt fájlok kezelésére használható fel, hanem akár hálózati feladatokra is azonnali megoldást kínál ráadásul teljesen ingyenesen. Kedvencek támogatással. Free alkalmazás.
Tovább