Windows Tools

KShutdown 5.2

A KShutdown automatikusan újraindítja, hibernálja, kikapcsolja a Windows rendszert, egy hihetetlenül egyszerűen használható szoftver ami hamar el tudja a felhasználók tetszését nyerni. A Free alkalmazás Linux rendszerre is beszerezhető amivel a műveleteinket akár parancssorosan is futtatni tudjuk. A szoftverrel akár különleges feladatokat is futtatni tudunk időzítve. A felhasználók rengeteg energiagazdálkodási funkcióhoz férhetnek hozzá amivel a Windows leállítható, újraindítható, hibernálható, zárolható, kijelentkezhetünk, leállíthatjuk a programot, üzeneteket is meg tudunk jeleníteni.
Tovább

FileMenu Tools 8.4.2.1

A FileMenu Tools egy Magyar nyelven is használható, remekül konfigurálható Windows helyi menü szerkesztő szoftver, amivel az adott területhez tartozó beállítások a lehető legrugalmasabban szabhatóak testre. Az alkalmazott beállításokat későbbre el tudod menteni.
Tovább

Supremo 4.11.0.2490

A Supremo egy profin használható távoli asztali kapcsolat létesítésére képes szoftver  ami támogatja a fájlátvitelt, chat üzenetek küldését. Ezt az alkalmazást nem kell telepíteni, csak futtatni, hordozható szoftver. Free alkalmazás. Rengeteg lehetőség rejlik a programban. 
Tovább

Stardock Start11 2.0.7

A Stardock Start11 a Windows rendszer Start menüjének, tálcájának konfigurálási, átrendezési feladataihoz, lecseréléséhez nagyszerű amivel a kinézetét tudjuk szerkeszteni. A szoftverrel akár csempe stílusban is megnyithatjuk a Start menüt, a keresősáv, textúra, az átlátszóság, az ikonok pozíciójának a jellemzőinek a személyre szabásához is hozzáférést biztosít, akár sokkal gyorsabban érhetünk el tartalmakat.
Tovább

Quick Clipboard Editor 2.1.0

A Quick Clipboard Editor tapasztalt számítógép tudással rendelkező felhasználók számára hatékony amivel a Windows rendszer vágólap funkciója konfigurálható. A Free alkalmazással megtekinthetjük a vágólapra rögzített karaktereket, saját szöveges tartalmak másolhatóak be. Akár billentyűparancsokkal szerkeszthetjük a vágólap tartalmát, gyorsabban futtathatunk többször is megnyitott vágólap tartalmakkal munkafolyamatokat. A karaktereket rendszerezhetjük, illetve több kódolási módszerrel konvertálni is tudjuk.
Tovább

Wise Force Deleter 1.56.58

A Wise Force Deleter segítségével véglegesen törölni tudod azokat a fájlokat a számítógépedről, amit maga a rendszer valamilyen oknál fogva nem enged. Kifejezetten egyszerű a használata, ez a Free alkalmazás rendkívül hasznos tud lenni adott helyzetekben. Haladóknak javasolt, törölhetetlen fájlok eltávolításához kell. 
Tovább

Hard Disk Sentinel 6.20.13190

A Hard Disk Sentinel segítségével mindenre kiterjedően informálódhatunk a merevlemezünkkel kapcsolatban, neki köszönhetően a meghibásodás előjelei még a probléma bekövetkezése előtt kiszúrhatóak. Rengeteg HDD márka támogatott, S.M.A.R.T értékekhez, a használati statisztikák megjelenítéséhez. 
Tovább

BlueStacks 5.21.201.1029

A BlueStacks segítségével lehetőséged nyílik arra hogy Androidos programokat tudj futtatni Windows környezetben. A Free alkalmazás indítása után hozzáadhatsz új applikációkat közvetlenül a Google Play-ről. Profi Android emulátor. Szinkronizálni is lehet vele, így gyorsabban tehető használható állapotba. Külön tudsz hozzá APK fájlokat telepíteni ha szükséges. Dinamikus lehetőségekkel. 
Tovább

Run-Command 6.11

A Run-Command nem más mint egy alternatív Windows futtatás kiterjesztés helyettesítő amivel több népszerűbb, rendszeresen használt funkció vehető igénybe az operációs rendszer legnépszerűbb szolgáltatásainak az eléréséhez. Free alkalmazás. A programot nem kell telepíteni, hordozható kiadás. Magyar nyelvű.
Tovább