Portable Csevegők

Telegram Desktop Portable 5.0.1

A Telegram Desktop Portable nevű programmal egy profi, biztonságos levelező, Chat klienst próbálhatsz ki, igen széles körű funkció támogatottság mellett. Ez a kiadás nem igényel telepítést, csak el kell indítani. Fájlok megosztásához is ideális. Szinkronizálni is tud két eszköz között. Free alkalmazás.
Tovább

Miranda IM Portable 0.96.4.1

A Miranda IM Portable egy Chat beszélgetések lebonyolítására alkalmas szoftver, ami kliensként vehető igénybe. Többek között támogatja az AIM, ICQ, MSN, YAHOO, IRC, Jabber hálózatot. Ez a Free alkalmazás a népszerű csevegő program telepítést nem igénylő változata. Magyar nyelvű.
Tovább

Pidgin Portable 2.14.12

A Pidgin Portable egy multifunkciós csevegő kliens szoftver amivel rengeteg ma használt szoftverrel lehet futtatni csevegésre. Az alábbi Free alkalmazás telepítés nélkül használható, az AIM, MSN, IRC, ICQ, YAHOO, SIMPLE, QQ platformok esetén van mód arra, hogy egy programmal lehessen az üzeneteket kezelnünk.
Tovább

Skype Portable 7.23.0.105

A Skype Portable egyik legnépszerűbb videótelefonálási folyamatokat támogató szoftver ami p2p protokollt használ a feladat kivitelezésének a céljából, nem egy hagyományos kommunikációs szoftver mivel szöveges üzeneteket is küldhetünk a felületéről. Ez a hordozható változata.
Tovább