Grafika

Sweet Home 3D 7.3

  A Sweet Home 3D egy Ingyen használható lakástervező program. Vele pillanatok alatt és komolyabb szaktudás nélkül készítheted el álmaid lakásának tervét. Profi 3D grafikai program, ideális berendezési tárgyak megtervezéséhez is. Magyar nyelvi támogatással. Free alkalmazás. 
Tovább

StereoPhoto Maker 5.29

A StereoPhoto Maker egy speciális képkezelő program, amivel hagyományos képekből lehet létrehozni 3D paraméterekkel rendelkező tartalmat. Az Anaglyph támogatással rendelkező szoftver több különleges képszerkesztő funkcióval is rendelkezik. A Free alkalmazás effektek, szűrők, több kép felhasználása egy projektben, és még több hasznos Tools próbálható ki.
Tovább

Clip Studio Paint Pro 1.8.4

A Clip Studio Paint Pro egy professzionális grafikai szoftver amivel kiváló minőségben tudsz készíteni digitális rajzokat, képregényeket. A program hatalmas eszköztárral rendelkezik, a készítésekor olyan eszközök is kiválaszthatóak mint színkitöltők, ecset, speciális eszközök.
Tovább

LibreCAD 2.0.8

A LibreCAD egy Magyar nyelvi támogatással rendelkező rajzoló, grafikai program ami felépítésben és funkcionalitásban minden olyan alapvető lehetőséget és funkciót biztosít ami otthoni munkálatok során igény lehet. Tervrajzokhoz, műszaki ábrákhoz. Free alkalmazás formájában használható.
Tovább

progeCAD 2016 Professional 7.2

A progeCAD 2016 Professional egy minden igényt kielégítő grafikai program, ami számos területen hasznos lehet, legyen az otthoni felhasználás vagy üzleti cél. A hagyományos 2D/3D modellezésen kívül remek segítség lakástervek rajzainak az összeállítására, vagy elektronikai kapcsolások megtervezésére.
Tovább

Free Clone Stamp Tool 2.0.0

A Free Clone Stamp Tool egy igen nagy tudással rendelkező fotómanipulátor szoftver. Ezzel a grafikai programmal, egy sor különleges szolgáltatáshoz férhetsz hozzá. Ideális képekről vízjel eltávolítására, restaurálásra, de még digitális képeken adott elemek megsokszorosítására is ha ez nem volna elég, ezt mind Free alkalmazásként teszi.
Tovább