Töredezettségmentesítő

Auslogics Disk Defrag 11.0.0.5

Az Auslogics Disk Defrag segítségével a merevlemezen tárolt tartalmak könnyebb elérését tudod biztosítani a Windows számára azáltal hogy töredezettség mentesíted azt. Ez a Free alkalmazás időzíthetően is igénybe vehető. Teljes értékűen használható SSD, illetve normál tárolóknál is. A használata előtt kiválasztható a futtatás prioritása az erőforrások kordában tartása érdekben. Magyar nyelvi támogatással.
Tovább

IObit Smart Defrag 9.4.0.342

 Az IObit Smart Defrag egy Magyar nyelven használható látványos felépítéssel rendelkező töredezettségmentesítő szoftver aminek köszönhetően operációs rendszerünk könnyebben és nem utolsósorban gyorsabban fog tudni dolgozni. Free alkalmazásként használható defragmentáló program. Teljesítmény javításhoz, optimalizáláshoz érdemes használni. Szinte bármilyen HDD esetén eredményt biztosít. 
Tovább

Disk SpeedUp 6.0.1.8

A Disk SpeedUp egy Magyar felhasználói felülettel rendelkező töredezettség mentesítő program amivel betöltéskori mentesítés, illetve optimalizálási eszközök is használhatóak. A Free alkalmazás erőforrás szerinti beállításokat, kizárásokat, ütemezést, manuálisan választható meghajtó és még számos hasznos funkciót kínál a kipróbálóknak.
Tovább

Defraggler Portable 2.22.995

A Defraggler Portable ideális alkalmazás arra hogy le tudd cserélni a Windows beépített töredezettség mentesítő szolgáltatását egy hatékonyabb és gyorsabb lehetőségeket biztosító hordozható alkalmazásra. Ez a változat nem igényel telepítést, hordozható változat. Magyar nyelvű.
Tovább

Puran Defrag 7.7.2

A Puran Defrag egy hatékony és könnyen használható segédalkalmazás, amivel a merevlemezedet tudod töredezettség mentesíteni. Erre rengeteg hasznos funkciót biztosít, időzíthető, kizárások alkalmazhatóak, vele akár gyorsabbá tehető a gép indulása is. Free alkalmazás.
Tovább

UltimateDefrag 6.1.2

Az UltimateDefrag a merevlemez maximális teljesítményének az érdekében a leggyakrabban használt fájlokat a legegyszerűbben elérhető területére mozgatja, amivel akár szoftvereket is optimalizálhatunk. Időzhetjük a töredezettségmentesítést, tömöríthetőek a fájlok, rendszer információkat tekinthetünk meg a meghajtók írási, illetve olvasási sebességéről. Játékékok töredezettségmentesítéséhez is nagyszerű. A programmal 300 szorosára növelhetjük a számítógép teljesítményét, töredezettségmentesítés prioritása is kiválasztható.
Tovább

Remo Drive Defrag 2.0.0.46

A Remo Drive Defrag egy töredezettség mentesítő szoftver ami felhasználóbarátabb megoldásként kínál több funkciót a Windowstól. Az összes tárolóegység fajtát támogató szoftver adott fájlok töredezettségmentesítéséhez is használható. Az időzítéssel sokkal kényelmesebb eredmények formájában lehet karbantartani.
Tovább