Media Player Classic – Black Edition 1.7.1.1

Media Player Classic - Black Edition

A Media Player Classic – Black Edition egy filmek megtekintéséhez, illetve zenei fájlok megnyitásához ideális szoftver. A program AVI, MPEG, TS, RAW, 3GP, MP3, OPUS, OGG kiterjesztéseket támogat. Ideális Online rádióadókhoz, illetve Streamingelt videók eléréséhez. Free alkalmazás ( Ingyenes ). Magyar nyelven érhető el. Korszerű funkciókkal rendelkező film lejátszó program.

Az alábbi multimédiás szoftver a népszerű alkalmazás egy úgynevezett alternatív kiadása ami funkcionálisan közel azonos lehetőségeket biztosít akárcsak a többi fejlesztő által kiadott program. A Media Player Classic – Black Edition teljes körű szolgáltatást biztosít abból a célból, hogy szinte bármilyen forrásból meg tudj nyitni videókat, illetve audió jellegű tartalmakat. A Media Player Classic – Black Edition hordozható változatban is elérhető. Stream feladatokhoz is.

A Media Player Classic – Black Edition letölthető telepítést nem igénylő kiadásban is, azt több gépen is futtatni lehet.

Media Player Classic – Black Edition kodek formátumok:

A Media Player Classic – Black Edition MPC BE szinte az összes formátumot meg tudja nyitni, ami ma elérhető, legyen az AVI, MPEG, TS, RAW, 3GP, MP3, OPUS, OGG. Ez a lista nem teljes csak egy része annak amit támogat.

Videókat, zenei fájlokat meg tud nyitni a gép merevlemezéről, CD/DVD meghajtókról, vagy akár online, itt nem csak hagyományos Videó Stream feladatok végezhetőek el hanem Online rádiócsatornákhoz is hozzáférhetsz. Blu-ray DVD lemezekhez kötelező kellék.

A videólejátszó programmal a Media Player Classic – Black Edition alklmazással lejátszólisták állíthatóak össze, videóknál külön felirat fájlokat fűzhetsz hozzá. A Media Player Classic – Black Edition számos speciális beállítást biztosít abból a célból, hogy az igényeidhez igazított formában maximális felhasználói élmény mellett tudd a tartalmaidat elérni, ezek mind audió, illetve videó jellemzők esetén külön érhető el. Zenei kimeneteknél akár Stereo 3D Mód is kiválasztható.

Módosítható a képarány, több sávos audió kimenetek esetén előre megadható, hogy milyen nyelven szeretnéd azt megtekinteni. Speciális szűrők, kedvencek támogatás is felfedezhető azok számára akik esetleg erre tartanának igényt.

Mint korábban említettük, a szoftver több csomagban is elérhető, többek között Media Player Classic Home Cinema, ezt a kiadást is kipróbálhatod. Alternatív megfelelőjeként választhatod a VLC Media Player nevű alkalmazást, amiből Mobilra szánt kiadást is beszerezhetsz.

A Media Player Classic – Black Edition egy ingyenes, Magyar nyelven elérhető modern videó, illetve zenelejátszó szoftver. Ideális Stream feladatokhoz, több népszerűbb formátumot is támogat. Blu-ray DVD lemezeket is meg lehet vele nyitni a legjobb minőségben. 

Media Player Classic – Black Edition összefoglaló:

  • Videó, audió lejátszó program
  • Online rádiócsatornákhoz
  • számos formátumot támogat
  • Blu-ray DVD lemezekhez
  • felirat támogatás
  • kedvencek
  • 3D stereo mód
  • Magyar nyelv
  • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
  • Hivatalos oldal: https://sourceforge.net/projects/mpcbe/
Media Player Classic – Black Edition letöltés

Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Media Player Classic - Black Edition
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

  • 2024-05-08 Media Player Classic – Black Edition Portable 1.7.1.1 (0)
    A Media Player Classic - Black Edition Portable Filmekhez, zenékhez, Online rádiók eléréséhez felhasználható remek kis szoftver. A […]
  • 2019-01-31 3nity Media Player 4.0.0.21 (0)
    A 3nity Media Player egy teljesen ingyenes, kiváló felhasználói élményt nyújtó film lejátszó szoftver ami több száz videó, illetve […]
  • 2024-04-11 Media Player Classic Home Cinema 2.2.1 (0)
    A Media Player Classic Home Cinema egy remek, kis mérettel rendelkező filmlejátszó program ami szinte az összes létező Kodek típust […]
  • 2023-10-31 VLC Media Player 3.0.20 (0)
    A VLC Media Player egy Magyar nyelvű filmlejátszó Free alkalmazás ami rengeteg kodeket támogat. Tartalmaz equalizert is, továbbá tud […]
  • 2019-01-29 3nity Media Player Portable 4.0.0.21 (0)
    A 3nity Media Player Portable egy méltán elismerést érdemlő film, zene lejátszó program amivel megfelelő eszközök igénybevétele […]

Kapcsolódó bejegyzések

PotPlayer 1.7.22229.0

All Video Player 9.3.5

YAFFPlayer 0.9.0.0