Panda Free VPN: Kiváló VPN kliens alkalmazás

Biztonságosabban használható a számítógép ezzel a remek alkalmazással ami csak annyit tesz, hogy titkosítja az adatforgalmunkat böngészés, illetve egyéb internetes feladat során, megváltoztatja az eredeti IP címünket. A Panda Free VPN a legkényelmesebb használattal próbálható ki Windows operációs rendszert futtató PC eszközökre.

Az alkalmazást kifejezetten egyszerű használni, csak telepítsük majd a felhasználói felületén ki lehet választani azt a régiót aminek az IP cím tartományát szeretnénk használni. Ha ezzel sem szeretnénk legközelebb az időt tölteni abban az esetben teljes mértékben automatizálni lehet, magától létrehozza a VPN szerverrel a titkosított adatforgalmat, az összes ki, illetve bejövő hálózati tevékenység titkosított lesz.

Előnyök a VPN Kliens megoldása mellett

A Panda Free VPN a biztonságon kívül egyéb hasznos tulajdonság is említhető, régiókorlátozott tartalmakat tekinthetünk meg ha azt máshogy eddig nem volt lehetőségünk. A szoftver rengeteg virtuális szerver, illetve IP cím közötti választást tesz lehetővé.

A szoftver ingyenes verziója néhány alap feladatra használható, ha többet akarjuk futtatni meg is vásárolható ami egy középmezőnybe sorolható ár tudás aránnyal jellemezhető ha a kiadásokról is beszélünk. A Panda Free VPN innen tölthető le.

Panda Free VPN – VPN kliens
Összefoglaló
Cikk neve
Panda Free VPN: Kiváló VPN kliens alkalmazás
Szerző
Leírás
Szabadon kipróbálható VPN Kliens program Windows rendszert futtatók számára. Panda Free VPN

Kapcsolódó szoftverek

Kapcsolódó bejegyzések

A Windows rendszeren hasztalan beépülő modulokat is le tudjuk tiltani a CleanMyPC karbantartó szoftverrel

Az uTorrent letöltésvezérlővel Torrenteket Probléma nélkül kötegelten is letölthetünk

Zárolt fájlok törlése a Wise Force Deleter segítségével