Karbantartó szoftverek

CleanMyPC 1.12.2.2178

A CleanMyPC egy rendkívül megbízható, biztonságos karbantartó szoftver, amivel hatékonyan tisztítható a Windows. A program támogatja a böngészőket, a regisztrációs adatbázist, a merevlemezedet. Felfedezhető benne még néhány igen hasznos funkció, ilyen többek között a program eltávolító, indítópult kezelő, adatvédelmi eszközök, fájlmegsemmisítő. Magyar nyelvű.
Tovább

HDCleaner 2.072

A HDCleaner egy rendkívül megbízható merevlemez tisztító, karbantartó szoftver. Vele tisztíthatóak a telepített böngészőid, a Windows, a Registry, illetve az installált programjaid visszahagyott fájlelőzményei. Az alábbi Magyar nyelvű Free alkalmazás ( ingyenes ) optimalizálási lehetőségeket is tartalmaz. Extra funkciók: fájlmegsemmisítő, Registry biztonsági mentés, víruskereső, Anti-spy opciók a biztonságosabb Windows környezetért. Érdemes használni. 
Tovább

PrivaZer 4.0.85

A PrivaZer egy ingyenes nyomeltávolító alkalmazás, segítségével a böngészési előzményeink, a Windows által visszahagyott nyomok távolíthatóak el könnyedén. Privát takarítási feladatokhoz kifejezetten ideális. Free alkalmazásként vehető igénybe, nem kötelező telepíteni. Adatvédelmi karbantartó szoftver amivel visszaállíthatatlanul törölhetőek a privát fájlok. Magyar nyelven is tud.
Tovább

Privacy Eraser Free 6.7.0.4921

A Privacy Eraser Free egy igazán sokoldalú rendszerpucoló program, ami speciális eszközökkel van ellátva karbantartáshoz. Pucolja a böngészők előzményeit, a Registryt, tartalmaz konfigurálót, uninstallert, rendszer visszaállítási pontok kezelésére alkalmas Toolst végleges fájltörlőt. Privát adatok törléséhez ideális. Remek eszköz hogy biztonságosabbá, gyorsabbá tehető legyen a Windows. Magyar nyelvű. Teljesen ingyenesen használható. 
Tovább

HDCleaner Portable 2.072

A HDCleaner Portable egy modern, merevlemez karbantartó szoftver ami egyedi technológiára épül. Ezt a kiadást nem kell telepíteni. A programmal, a regisztrációs adatbázis, a böngészők tisztíthatóak. Tartalmaz még indítópult kezelőt, programeltávolítót, Registry biztonsági mentő funkciót, Fájlmegsemmisítőt, Windows gyorsítót. A Magyar nyelven elérhető program Free alkalmazásként áll rendelkezésre a jobb PC teljesítmény eléréséhez.
Tovább

TweakNow RegCleaner 1.0.0

A TweakNow RegCleaner profi karbantartó szoftver amivel a számítógép teljesítményét lehet optimalizálni, ami a korábban eltárolt tevékenység előzmények eltávolításával van módunk. A Free alkalmazás Registry, Merevlemez, böngésző privát pucoló funkciót, indítópult kezelőt, program eltávolítót, Registry töredezettség mentesítő eszközt is biztosít.
Tovább