Játék

Super Mario Run 2.0.1

A Super Mario Run Androidot futtató mobilokra, táblagépekre tervezett szórakoztató, rengeteg izgalmat kínáló akció játék. Az alábbi Free alkalmazás, a rendeltetésszerű használat érdekében Internet kapcsolatot igényel. Több választható pálya jellemzi.
Tovább

War Thunder 1.81

A War Thunder egy rendkívül izgalmas történelmi vonatkoztatású akciójáték, ami MMO stíluselemeket biztosít a kipróbálói számára. A játékban több választható jármű áll rendelkezésre, tank, repülő, hajó. Az ezek megfelelő kombinációjával kell bevenned az előtted álló pályákat mialatt begyűjtöd az értékes pontokat. Free alkalmazás, Windows rendszerekre…
Tovább

Plants vs. Zombie 1.0

A Plants vs. Zombie egy izgalmas, szórakoztató akciójáték Windows rendszerekre. A játékban az otthonodat kell megvédeni a támadó zombiktól mialatt értékes pontokat gyűjtesz. Számos választható pálya, testre szabhatóság jellemzi. Valódi logikai játék.
Tovább

Marvel Heroes Online 2.11

A Marvel Heroes Online egy igen népszerű, rengeteg izgalmat kínáló Multiplayer Online játék. Az alábbi Windows-ra tervezett kiadás a népszerű film feldolgozott adaptációja, ahol a jól megszokott szuperhősökkel mentheted meg a világot. A programra játékmenet szempontjából úgy is tekinthetünk mint egy „Diablo klónra”. Free alkalmazás.
Tovább

Billiard Master 2

A Billiard Master 2 egy látványos, egyben nagyon szórakoztató Android játék, ami több pályát is biztosít a kipróbálói számára. A programmal akár a billiárd lépéseit is kitanulhatod. Offline módban is futtatható. Free alkalmazásként is használható.
Tovább

Temple Run 2

A Temple Run egy igazán szórakoztató, izgalmas akciójáték amit Androidot futtató mobilokon használhatsz. Több pálya, igazi kikapcsolódás vár minden kipróbálót. Az előző kiadáshoz képest sokkal több speciális elem színesíti fel az izgalmakra vágyókat. Free alkalmazás.
Tovább