Böngészők

Chromium 126.6475.0

A Chromium egy nyílt forráskódú, gyors megbízható és biztonságos böngészőmotor ami biztosít szinkronizálási lehetőségeket is. Rendkívül testre szabható, igény szerint használható. Hordozható változat. Free alkalmazásként, tehát ingyenesen használható. Chrome jellemzőkkel bír. Magyar nyelvű, füles, paneles elrendezés, speciális beállítások a kipróbálóinak. Pluginokat, téma fájlokkal lehet sokkal modernebbé testre szabni. Az egyik legjobb böngésző, stabil működés, gyors oldalmegjelenítés a lényegesebb tulajdonságai. 
Tovább

Microsoft Edge 124.0.2478.97

A Microsoft Edge egy biztonságos, remek funkciókkal rendelkező böngésző, különálló programként szerezhető be. A böngészőről több hasznos tulajdonságot is elmondhatunk, ilyen a szinkronizálás, kedvencek támogatás, intelligens címsor, szöveges jellegű oldalakhoz felolvasási lehetőség. A felhasználói felülete Magyar nyelven áll rendelkezésre, Free alkalmazás.
Tovább

Vivaldi 6.7.3329.27

A Vivaldi nevű alkalmazás a kor elvárásainak teljes mértékben megfelelő böngésző, aminek az erőssége az igen rugalmas testre szabhatóság. Nem csak hogy gyors, látványos felülettel, könnyen használható menüpontokkal rendelkezik, támogatja a egérgesztusos vezérlést, saját billentyűparancsok rendelhetőek hozzá. Free alkalmazásként használható, Magyar nyelvű.
Tovább

NetSurfer 2.22.8.1

A NetSurfer egy WebView motorral futtatható gyors böngésző amivel akár zenéket is lejátszhatunk. A Free alkalmazás nagyszerű grafikai kinézettel futtatható, akár több lapon tudunk egy feladatban oldalakat megtekinteni. Privát módot is biztosít, szinkronizálhatjuk. A szoftverrel biztonságosabban tekinthetőek meg a tartalmak, keresési munkafolyamatokat is elvégezhetünk a címsorából.
Tovább

SRWare Iron 123.0.6250.0

Az SRWare Iron egy rendkívül gyors böngészőmotor ami egyszerű kezelőfelülettel és rengeteg kiegészítővel áll szolgálatainkra. Szinkronizálni is tud, kedvencek tartalmi rendszerezéssel. A böngésző egyik említésre méltó tulajdonsága a biztonságos használatban jelenik meg. Free alkalmazás.
Tovább

Google Chrome 124.0.6367.202

A Google Chrome böngészővel gyorsan és biztonságosan látogathatod meg a kedvenc oldalaidat. Tud szinkronizálni, biztosít privát böngészéshez kiegészítőt, sőt további plusz funkciókat lehet kihozni belőle a hivatalos oldalról beszerzett kiterjesztésekkel. A felülete teljes mértékben testre szabható és természetesen Free alkalmazásként futtatható. Kiváló böngészőmotor. Magyar nyelvű.
Tovább

Brave 1.65.132

A Brave egy igen gyors, biztonságos, rengeteg hasznos funkciót biztosító Web3 böngésző. Az alábbi Free alkalmazás alapértelmezetten tartalmaz reklámblokkolót, HTTPS Everywhere kiegészítőt, vele blokkolhatóak a Script alapú tartalmak betöltődése, illetve védelmet biztosít a Malware fertőzésektől ha olyan oldalra tévedtél. Szinkronizálás, kedvencek támogatás. Több platformra. Chromium alapú.
Tovább

Whale 3.25.232.19

A Whale böngészője funkcionálisan azokhoz a programokhoz tartozik, amivel megkaphatunk minden olyan eszközt amivel maximálisra fokozható a böngészés élménye, néhány plusz kiegészítővel amik bármikor hasznosak tudnak lenni. Ilyen a beépített képlopó, automatikus fordító, Translate szolgáltatás, valutaátváltó, stopper, naptár. Oldalsávval, hogy még egyszerűbben lehessen elérni a kedvenc funkcióidat. Beépített médialejátszóval. Free alkalmazás.
Tovább

CatSXP 4.5.2

A CatSXP egy nyílt forráskóddal létrehozott gyors Chromium alapú böngésző szinkronizálás, illetve kedvencek funkcióval. A Free alkalmazás sokkal felhasználó központúbb, biztonságosabb paraméterekkel tud privátabb böngészési tevékenységekhez továbbfejlesztett adatvédelmi eszközöket futtathatóvá tenni. A felülete Skinekkel módosítható.
Tovább

Basilisk 2023.05.01

A Basilisk egy igazán korszerű, a kor elvárásait teljes mértékben figyelemmel kísérő böngésző, kiindulási alapját a Firefox megoldása jelenti a jól megszokott funkciókkal. A szinkronizálási támogatással rendelkező program kedvencek, kiegészítők, füles böngészés, több speciális beállítás, csak hogy azokat a tulajdonságokat emeljük ki amiért népszerű. Free alkalmazásként használható.
Tovább