Portable uninstaller

Bulk Crap Uninstaller Portable 5.8

A Bulk Crap Uninstaller Portable egy telepítés nélkül futtatható programeltávolító. Az alábbi Free alkalmazás támogatja, hogy egy adott szoftverhez tartozó regisztrációs adatbázis értékeit is módosítani tudd. Startup Manager funkcióval. Registry editor funkcióval... Windows Store alkalmazások eltávolításához is megfelelő választás. Magyar nyelven futtathatod.
Tovább

Uninstallr Portable 2.4

Az Uninstallr Portable már nem kellő programok uninstallálásához futtatható amivel a szoftvereket le is állíthatjuk, csoportosan tudjuk azokat törölni. Telepítés felügyeleti szolgáltatást is tartalmaz a Free alkalmazás, a programok Registry, illetve fájlmaradványait is megkereshetjük, a már hasztalan alkalmazásaink eltávolítása sokkal egyszerűbbé válik. A Windows Store Appok uninstallálásához is megfelelő programot nem kell installálni, magyar nyelvű.
Tovább

HiBit Uninstaller Portable 3.2.10

A HiBit Uninstaller Portable egy rendkívül hatékony, speciális funkciókkal biztosított telepítést nem igénylő programeltávolító szoftver. A Free alkalmazásként futtatható program akik igényt tartanak rá, biztosít még Registry pucolót, Böngésző tisztítót, helyi menü, indítópult kezelőt, illetve egy korszerű Process Manager opciót.
Tovább

Wise Program Uninstaller Portable 3.1.9.263

A Wise Program Uninstaller Portable egy szoftver törlő program amivel megszabadulhatsz a fölöslegesektől. Egyszerű, gyors módját biztosítja a feladatnak. Ezt a Free alkalmazást nem kell installálni, hordozható szoftver formájában vehető igénybe. Támogatja a kényszerített eltávolítást, a szoftverek javítását is. Az uninstallálás végeztével takarítani is tud azok után.
Tovább

UninstallView 1.50

Az UninstallView egy modern, egyben rugalmasan használható programeltávolító szoftver. Az alábbi Free alkalmazással ( Ingyenes ) szükség esetén rendszer informáló funkciót is kapsz egyben. A különlegessége, hogy nem igényel installációt, Portable kiadás, telepítés nélkül használható több gépen akár egy cserélhető adathordozóról. Egy beépített fájlkereső funkciót is tartalmaz.
Tovább

dUninstaller 3.8

A dUninstaller egy telepítés nélkül futtatható univerzális programeltávolító szoftver amivel akár a Windows Appok is uninstallálhatóak, ami akár szűrő funkcióval eredményesebben futtatható. A Free alkalmazás a szoftverek eltávolításakor távfelügyeleti eszközökön is támogatott ahol egy jelentést lehet létrehozni. Haladó PC ismerettel rendelkezők akár parancssorosan is használhatják. Csoportos programok unistallálásához futtathatjuk. A mélyebb keresések után a szoftver a már fölösleges Registry, illetve visszamaradt fájlokat egy profi módszerrel törli.
Tovább

PC Decrapifier 3.0.1

A PC Decrapifier egy speciális segédeszköz, amivel néhány lépésben tudod törölni azokat a programokat, amik fölöslegessé váltak a számodra. A szoftver kötegelt feladatokat is támogat. Ez az Uninstaller rendszer visszaállítási pont létrehozásához is megfelelő. Free alkalmazásként használhatod. Hordozható, Portable változat.
Tovább

UnInstall Cleaner 2.2.0.0

Az UnInstall Cleaner alkalmas, hogy a megunt programjaidtól a lehető legegyszerűbben meg tudj szabadulni. Az alábbi Free alkalmazás érdekessége, hogy a telepítésével sem kell az időt vesztegetni, hisz hordozható szoftver formájában áll rendelkezésre. A szoftver Magyar nyelven is tud, sőt ideális a Windows frissítések áttekintésére és azok törlésére.
Tovább