Android karbantartó

Wise Fastimizer 1.1.5.6

A Wise Fastimizer egy Android operációs rendszerekre készített karbantartó program, amivel optimalizálható, gyorsítható a készülék. Az alábbi Free alkalmazás néhány funkcióját tekintve, ideális helyfelszabadításra, a fölöslegessé vált fájlok, munkafolyamat előzmények törlésére. Neki köszönhetően sokkal gyorsabbá teheted a mobilodat. Magyar nyelvű.
Tovább

Clean Android Free 2017

A Clean Android Free egy erőteljes, hatékony Androidot futtató mobilokra kifejlesztett Karbantartó program, ami rengeteg extra funkciót biztosít. Az alábbi Free alkalmazás Biztosít RAM kezelőt, Process Manager, Uninstaller, akkumulátor kímélő funkciót. Ideális, hogy akár egyetlen parancs kiadásával tudj helyet felszabadítani a készülékeden. Táblagépeken is teljes támogatást nyújt.
Tovább

CCleaner For Android 1.16.62

A CCleaner For Android egy mobil karbantartó és optimalizáló program számos szolgáltatással. Az alábbi Free alkalmazásnak köszönhetően az Android gyorsítható, eltávolíthatóak a fölösleges fájlok, hely szabadítható fel, továbbá a már használaton kívül eső APK telepítők is törölhetőek egycsapásra.
Tovább

Smart Booster – Free Cleaner 6.3

A Smart Booster - Free Cleaner egy igazán átfogó lehetőséget biztosít annak az érdekében, hogy néhány egyszerű lépésben karbantartani tudd az Androidot futtató mobilodat. Az alábbi Free alkalmazás tudja tisztítani a gyorsítótárakat, a RAM-ot. Az Android program ideális hogy uninstalláld a régi alkalmazásaidat így helyet szabadíthatsz fel. Magyar nyelvű.
Tovább

SuperB Cleaner (Boost & Clean) App

A SuperB Cleaner (Boost & Clean) nevű Android alkalmazás segítségével erőforrást tudsz felszabadítani a mobilodon, ezáltal nem csak hogy akadálymentesebben tudsz nagyobb méretű játékokat futtatni, hanem a készülék akkuja is tovább bírja. Ez a Free alkalmazás arra is ideális választás, hogy a Memóriát tisztítani tudd.
Tovább

Avast Cleanup 1.2.0

Az Avast Cleanup Android program segítségével törölni tudod mobilodról a fölöslegessé vált fájlokat, így helyet tudsz vele felszabadítani. Ez a Free alkalmazás egyetlen parancs kiadásával tud karbantartani, igény esetén kézzel választhatóak ki az átvizsgálásra szánt terület. Régen használt alkalmazások eltávolításához, uninstallálásához is.
Tovább

Droid Optimizer 1.1.2

A Droid Optimizer karbantartójával rendet tehetsz a teleszemetelődött, lelassult, Android rendszert futtató mobilodon, egyszerűen használható, Magyar nyelvű. Ezzel a Free alkalmazással áttekintheted a korábban telepített applikációidat is, uninstallálhatsz. Az alábbi Android program privát takarítóként is üzemel.
Tovább

GT Recovery 2.3.1

A GT Recovery egy igen alapos szinte bármilyen törölt adat visszaállítására alkalmas segédlet mobilra. Ez az Android program vissza tudja állítani a véletlenül törölt fotóidat, SMS-eket, névjegyzékeket, mentett jelszavakat. Ezt mind Free alkalmazás formájában biztosítja.
Tovább

Battery Doctor (Battery Saver) Mobil App

A Battery Doctor (Battery Saver) segítségével elérheted, hogy a mobilod akkumulátora sokkal tovább bírja így kevesebb töltésre lesz szükséged. Ez az Android program képes tisztítani a RAM-ot, így erőforrást is lehet vele felszabadítani. Amellett hogy rengeteg opciót tartalmaz, szerencsére Free alkalmazásként használható bárki számára.
Tovább

The Cleaner – Speed up & Clean 1.7.4

A The Cleaner - Speed up & Clean nevű Android program segítségével néhány lépés követésével tudod karbantartani a mobilodat. Ideális a RAM felszabadításához, fölöslegessé vált fájlok törléséhez, illetve a régi programok uninstallálásához. Free alkalmazásként használhatod. Vele gyorsabbá teheted a készülékedet.
Tovább