Portable letöltésvezérlők

Ant Download Manager Portable 2.12.0.87642

Az Ant Download Manager Portable egy telepítés nélkül használható letöltésvezérlő program böngésző integráció támogatással. A Free alkalmazás képekhez, videókhoz, Torrent fájlokhoz, tömörített fájlokhoz, dokumentumokhoz választható. Több fontos beállítással, Torrent letöltő szolgáltatással futtatható, Videók letöltéshez, illetve konvertáláshoz is remek. 
Tovább

qBittorrent Portable 4.6.4

A qBittorrent Portable egy P2P protokollal elérhető letöltésvezérlő amivel Torrent fájlokat lehet megosztani, illetve letölteni. Nem kell telepíteni. A Free alkalmazás Torrent kereső megoldásával zenéket, E-Book tartalmakat is keresni tudunk. A szoftver RSS olvasó funkciót, Torrent készítő, feladat prioritás konfigurációt, illetve sávszélesség korlátozást is tartalmaz. Magyar nyelvű kiadás. A Torrent letöltő sávszélesség korlátozást is biztosít. 
Tovább

PikaTorrent Portable 0.9.0

A PikaTorrent Portable az összes elvárható szolgáltatást biztosítja P2P protokollal Torrent fájlok letöltéséhez, a fájlmegosztási feladatainkat is hatékonyabbá tudja tenni. A Free alkalmazással átlagon felüli sebességgel tárolhatunk el Torrenteket. A BitTorrent klienssel DHT, LDP, UTP, PEX protokollokkal kombinálhatjuk a letöltési feladatainkat. Több forrásból is kereshetünk fájlokat, egy Torrent kereső funkciót is tartalmaz.
Tovább

BitComet Portable 2.07

A BitComet Portable Torrent tartalmak letöltési feladataihoz futtatható Magyar nyelvű szoftver amivel HTTP, FTP, RSS Protokollal lehet a tartalmakat a számítógépre eltárolni. A Free alkalmazással rendszerezni lehet a számítógépre eltárolt fájlokat. A programmal szüneteltethető, illetve folytatható a tartalmak letöltése. Saját Torrent fájlokat is készíthetünk. Magnet linkekhez is futtatható ütemezetten, amivel a prioritást, a sávszélességet is konfigurálhatjuk. Nem kell telepíteni.
Tovább

VOVSOFT Podcast Downloader Portable 3.1

A VOVSOFT Podcast Downloader Portable olyan letöltési feladatokat futtatók számára ideális akik hírfolyamokról szeretnének Podcastokat eltárolni. A letöltésvezérlővel szövegszerkesztő programokkal megnyitható tartalommá is át tudjuk a Podcastokat alakítani. A szoftver megkönnyíti a Podcastok hírcsatornáinak a letöltési feladatait, a hivatkozások célcímét kötegelten nyithatjuk meg, illetve tölthetjük le.
Tovább

Deluge Portable 2.1.1

A Deluge Portable egy nyílt forráskódú, fájlok letöltéséhez, megosztási feladatokhoz nagyszerű BitTorrent kliens amivel akár Torrent fájlokat is készíthetünk. A Free alkalmazás konzolos felhasználói felülettel is futtatható, Windows, Linux, illetve Mac rendszerre szerezhető be. A szoftverhez akár Pluginok is hozzáadhatóak. A le, illetve feltöltési sávszélesség, a letöltések száma is vezérelhető. A távolról is használható Torrent letöltő programot nem kell installálni.
Tovább