Android böngésző

Dolphin – Android böngésző

A Dolphin egy különleges, rengeteg hasznos funkcióval ellátott Android Böngésző. A program teljes Flash támogatást nyújt a tartalmak megjelenítésekor, továbbá ami különleges az esetében, hogy lehetőség van vele közvetlenül hozzáférni az App Store-hoz, így vele több ezer új alkalmazást kereshetsz és tölthetsz le. Egyéb funkciók: lehetőség van mozdulatvezérléssel irányítani, kedvencek támogatás, illetve megosztási lehetőségek. Magyar nyelvű, Free alkalmazás.
Tovább

Download Manager for Android App

A Download Manager for Android segítségével szinte bármilyen tartalmat le tudsz tölteni, legyen az videó, vagy audió tartalom. Az alábbi Android program különlegessége, hogy a nevével ellentétben egyéb más feladatokat is rá lehet bízni, tartalmaz zenelejátszót, MP3 támogatással, fájlkezelőt, illetve egy beépített böngészőt is. Ezeket mind Free alkalmazás formájában kínálja.
Tovább

EC Browser – EC Web Explorer 3.0.1

Az EC Browser - EC Web Explorer egy Magyar nyelvi támogatással rendelkező Androidra tervezett böngésző. Rengeteg extra funkciót sajtoltak bele, inkognitó lap, olvasó mód, reklámblokkoló funkció, könyvjelző, illetve kedvencek támogatás. Free alkalmazásként használhatod.
Tovább

FlashFox – Flash Browser 40.0.3

A FlashFox - Flash Browser egy különleges böngészőmotor mobilra ami nagyobb támogatottságot biztosít a Flash tartalmak megjelenítéséhez. Ez az Android program is tud szinkronizálni, támogatja a privát munkameneteket, további kiegészítők adhatóak hozzá. Free alkalmazás létére tud mindent ami csak szükséges.
Tovább

UC Browser For Android

Az UC Browser For Android egy gyors, megbízható, remekül konfigurálható böngésző mobilra. Biztosít inkognitó módot, fejlett letöltés klienst, a felülete skinekkel módosítható. Ez az Android program közösségi média integrációval rendelkezik. Free alkalmazásként futtatható.
Tovább

Boat Browser for Android 8.7

A Boat Browser for Android egy mobilra szánt igen nagy tudás birtokában lévő különleges, gyors böngésző. Ez az Android Program tartalmaz QR kód olvasót, nyelvfordítót, képlopót, megosztási lehetőségeket, vele adott weboldalak letölthetőek. Free alkalmazásként futtatható.
Tovább

Maxthon For Android

A Maxthon For Android segítségével gyorsan, biztonságosan tekintheted meg a téged leginkább érdeklő oldalakat. Ez a Mobil változat. Az alábbi Android program rengeteg funkcióval fel van szerelve, több nézetmódot, privát munkafolyamatokat, éjjeli módot is tartalmaz. Olvasó módban eltüntethetőek az oldalakról a hirdetések is. Igény esetén a képek betöltése is tiltható. Fájlmegosztás opcióval.
Tovább

Chrome For Android

A Chrome For Android egy remek gyors, megbízható böngésző program mobil eszközökre. Tudásban biztosítja azokat a szolgáltatásokat amit az asztali változata nyújt. Ez a Free alkalmazás tud szinkronizálni, inkognitó móddal megakadályozható az előzmények eltárolása, sőt spórolni tud az adatforgalommal is.
Tovább

Opera Mini For Android 7.6.4

Az Opera Mini For Android egy mobilra optimalizált böngésző program, ami ideális hogy minimális adatforgalom mellett tudj weboldalakat megtekinteni. Biztosít minden olyan szolgáltatást ami igénynek tekinthető. Kedvencek, menthető oldalak, számos egyedi beállítás. Az alábbi Free alkalmazás Magyar nyelvi támogatással érhető el.
Tovább