Portable titkosítás

Simple Password Manager 1.0.8

A Simple Password Manager egy belépési azonosító tartalmak rendszerezési feladataihoz létrehozott jelszó kezelő program. Egy kereső funkcióval lehet gyorsabban egy tartalmat megnyitni. A Free alkalmazással egyszerűbben tudjuk a jelszavakat elérni amivel azokat titkosítva rendszerezni lehet. A szoftvert nem kell telepíteni.
Tovább

KeePassXC Portable 2.7.8

A KeePassXC Portable egy installáció nélkül használható jelszó menedzser szoftver amivel egyszerre több ilyen jellegű információ tárolható el a számítógépen. A biztonságos technológiára épülő szoftver jelszó kezelő, böngésző integráció szolgáltatást is biztosít. Jelszó készítővel. Magyar nyelven használható. Free alkalmazás.
Tovább

Enpass Portable 6.10.2

Az Enpass Portable egy telepítés nélkül futtatható jelszó menedzser program amivel sokkal optimálisabb módszerrel lehet a számítógépen a belépőazonosítókat eltárolni. A Free alkalmazás profilban tárolja el, jelszó ellenőrzővel, importálás, jelszó generáló eszközzel is rendelkezik.
Tovább

Cryptomator Portable 1.12.0

A Cryptomator Portable egy korlátlanul, nyílt forráskóddal beszerezhető fájlok megosztásához használható szoftver ami akár egyszerre több eszközön is futtatható. Nem kell installálni. A Free alkalmazással titkosíthatjuk a fájlokat amit felhő alapú tárhelyeken, illetve egy PC-n létrehozott helyi tárolómappában, virtuális meghajtókon lehet elérnünk. Magyar nyelvű.
Tovább

Advanced PassGen Portable 2.5.0

Az Advanced PassGen Portable eszközével visszafejthetetlen jelszavakat lehet készíteni, amivel exportálhatóak ismert fájlformátumokba. Ellenőrizni tudjuk, hogy mennyire megbízhatóak, egy jelszó ellenőrző funkciót is tartalmaz. A Free alkalmazással saját karakterkészletekből tudunk csoportosan biztonságos jelszavakat generálni. Nem kell telepíteni.
Tovább

RoboForm2Go 7.9.28.8

A RoboForm2Go a népszerű jelszómenedzser telepítést nem igénylő változata, ami számos különleges funkciót biztosít a kipróbálói számára. A szoftver többek között tartalmaz egy jelszó generáló funkciót, támogatja a ma legnépszerűbb böngészőket. Űrlap kitöltés, szinkronizálási lehetőségek jellemzik. Magyar nyelvű.
Tovább

BitCrypt9 Portable 1.2

A BitCrypt9 Portable egy telepítés nélkül futtatható fájltitkosító Free alkalmazás, vele jelszóval tudod levédeni a számodra fontos, bizalmas tartalmakat. Ez a változat hordozható szoftver formájában vehető igénybe. Virtuális billentyű szolgáltatással.
Tovább