Szülői felügyelet

ESET Internet Security 17.1.11.0

Az ESET Internet Security egy profi megoldás amivel magas felismerési aránnyal lehet felkutatni, illetve törölni a Windows rendszerről a kártevőket. A víruskereső, eltávolító szoftver nem csak a kártevők eltávolítására használható hanem több fontos szoláltatással is rendelkezik. Tűzfal, szülői felügyelet, webkamera, Router védelem, Netbank védelem, lopásvédelemmel. Egyszerűen használható. Trójai, Malware, zsarolóprogram, Keylogger kártevők eltávolításához.
Tovább

ESET Smart Security Premium 17.1.11.0

Az ESET Smart Security Premium egy komplex megoldásokkal büszkélkedő víruskereső, eltávolító szoftver ami tűzfal, Anti hacker védelemmel is rendelkezik. Legfontosabb funkciók: Exploit blokkoló, levélszemét szűrő, jelszó, Webkamera, lopásvédelem, szülői felügyeleti szolgáltatás. Jelszómenedzser, ezt mind egyetlen felületen kínálja. Trójai, Malware, Keylogger kártevők ellen. Magyar nyelvű.
Tovább

Time Boss 3.38.001

A Time Boss széleskörűen felhasználható szülői felügyeleti szolgáltatásokat biztosító Professzionális program. Vele korlátozni tudod a számítógépedhez való hozzáféréseket. A szoftverrel speciális listákat hozhatsz létre, azt egy adott időintervallum szerint is meg lehet tenni. 
Tovább

Protegent Complete Security 10.6.1.8

A Protegent Complete Security egy nagyszerű sebességgel büszkélkedő víruskereső, eltávolító program amivel a Windows rendszer lassulása nélkül tartható fenn a számítógép biztonsága. A szoftverrel valós időben kutathatóak fel a kémprogram, Vírus, Spyware, illetve Trójai tartalmak. Egy jelszó menedzser funkciót is biztosít, a jelszavainkat rendszerezni is tudjuk. Tűzfal, szülői felügyelet, adathalászat elleni védelmi szolgáltatásokkal kompatibilis.
Tovább

Trend Micro Internet Security 17.7.1634

A Trend Micro Internet Security egy adathalász oldalak blokkolásához is remek valós idejűen használható víruskereső program ami Windows 11 operációs rendszeren is nagyszerű. A szoftver karbantartó funkciót is tartalmaz amivel a számítógépet tudjuk optimalizálni, akár jobb teljesítménnyel futtathatjuk. Blokkolni tudjuk a kártevőket, zsaroló Vírusokat. A kémprogramokat, Trójai fájlokat is felkutathatjuk, illetve eltávolíthatjuk. Szülői felügyelet szolgáltatással személyre szabottan futtatható a PC.
Tovább

WinLock 9.0.6

A WinLock egy korszerű, átfogó Biztonsági programcsomag, amivel a Windows-hoz való hozzáférés korlátolható szinte a végtelenségig. A szülői felügyeleti szolgáltatást is támogató szoftver Magyar nyelvű, ebből adódóan a program egyszerűen használható. Többek között vele letiltható a Registry hozzáférés, a gyorsbillentyűk használata, a feladatkezelő, CMD futtatás, indítópult elérés, illetve a jelszóváltás lehetősége. Meghajtó elrejtő funkcióval.
Tovább

Kaspersky Security Cloud 21.3

A Kaspersky Security Cloud egy Windows rendszeren használható víruskereső és eltávolító alkalmazás ami az összes kártevőt képes felkutatni, illetve törölni. A szoftver hatékony funkciókkal tudja biztonságosabbá tenni az operációs rendszert ahol jelszó kezelőt, VPN, adatlopás védelem, továbbá biztonságosabb vásárlás eléréshez használhatunk funkciókat. Windows pucoló szolgáltatással is kipróbálható.
Tovább