Total Commander Ultima Prime 6.6

A Total Commander Ultima Prime a népszerű fájlkezelő alkalmazás úgynevezett továbbfejlesztett, kibővített kiadása. Egyetlen felületen számos hasznos feladatot végre tudsz hajtani. Található benne Torrent letöltő, képnézegető, PDF olvasó, FTP kliens, videó szerkesztő, böngésző, törölt fájl visszaállítására alkalmas kiegészítő. Természetesen ettől többet tud. Magyar nyelvű.

Ha egyetlen alkalmazással szeretnél egy sor hasznos feladatot végrehajtani, elsősorban fájlkezelési opciókat tartasz szem előtt, akkor mindenképp érdemes kipróbálni a Total Commander Ultima Prime nevű alkalmazást. Magára a szoftverre úgy is tekinthetünk mint egy multipakk csomagra mivel magába foglal számos előre integrált szoftvert, a legszéleskörűbb felhasználási területek belefoglalásával.

A telepítése során lehetőség van hordozható változatot létrehozni, továbbá arra hogy meghatározzuk a számára mit adjon hozzá a szolgáltatásaihoz. Itt van még arra mód, hogy alapértelmezett kinézetet, továbbá képernyőfelbontást válasszunk.

A Total Commander Ultima Prime a kiindulási alappal összehasonlítva, sokkal több lehetőséget biztosít, mindamellett hogy biztosítja azokat a legalapvetőbbnek tekinthető funkciókat, amit az eredeti lehetővé tesz. FTP kapcsolatok létrehozása, a számítógépen belül történő fájlok mozgatása, szerkesztése, áttekintése.

A Total Commander Ultima Prime alapértelmezés szerint tartalmaz víruskeresőt ( AdwCleaner ), nagyobb méretű fájlok letöltésére, torrent tartalmak mentésére megfelelő programot ( Free Download Manager ), Gyors böngészőt ( Opera ), ha PDF dokumentumokat szeretnél olvasni, ehhez a SumatraPDF legújabb kiadását. Véletlenül törölt fájljaidat a beépített Recuva segítségével szeretheted vissza. Természetesen ez csak egy ízelítő abból amit tud valójában.

A Total Commander Ultima Prime felhasználói felülete jól navigálható, azok számára nem fog kellemetlen meglepetést okozni, akik már használták az eredeti alkalmazást.

Az integrált szolgáltatások, hozzáadott szoftverek, külön menüpontokra bontva funkció szerint érhetőek el. Természetesen utólag is lehetőség van arra, hogy a kinézetét, a színvilágot az igényeinkhez lehessen igazítani. A menük és azok elhelyezkedése is megváltoztatható akik egyedi feladatokat szeretnének vele kivitelezni.

A Total Commander Ultima Prime egy speciális kibővített szolgáltatásokkal ellátott fájlkezelő alkalmazás, ami számos feladat végrehajtására alkalmas szoftvert is tartalmaz. Igény esetén hordozható változat is létrehozható belőle.

Total Commander Ultima Prime

Total Commander Ultima Prime összefoglaló:

 • Fájlkezelő alkalmazás
 • ZIP kicsomagolás
 • letöltésvezérlő
 • képnézegető
 • PDF olvasó
 • videó szerkesztő
 • törölt fájl visszaállító
 • böngésző
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://tcup.pl/index.php?l=en

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Total Commander Ultima Prime
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
44,00 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Commander 1.382016-01-22 Commander 1.38 (0)
  A Commander egy szokványos, paneles felépítéssel rendelkező fájlkezelő program. A merevlemezen tárolt fájlok könnyebb […]
 • EF Commander 12.202017-09-22 EF Commander 12.20 (0)
  Az EF Commander egy könnyed felépítéssel rendelkező paneles fájlkezelő alkalmazás, ami FTP kliensként is megállja a […]
 • My Commander 4.02017-04-16 My Commander 4.0 (0)
  A My Commander nevű fájlkezelő program segítségével sokkal egyszerűbben tudsz navigálni a számítógéped merevlemezén. […]
 • Multi Commander 7.5.0.23812017-08-14 Multi Commander 7.5.0.2381 (1)
  A Multi Commander paneles elrendezéssel rendelkező FTP kliens szoftver amely rengeteg különleges funkcióval van felszerelve. […]
 • Total Commander 9.02016-11-24 Total Commander 9.0 (0)
  A Total Commander fájlok szabad rendezésére, FTP kapcsolatok létesítésére használható paneles elrendezéssel biztosított […]