Többfelhasználós mód Chrome esetén

Az alábbi lépésekkel lehetőséged nyílik arra hogy több felhasználós módban tudd futtatni az alábbi böngészőmotort.

Ha a számítógépet többen is használják egy adott időben, az alapértelmezett böngésző rajta a Chrome akkor igen körülményes lehet a bizalmas adatok, könyvjelzők kezelése. Szerencsére van megoldás az úgynevezett többfelhasználós mód funkcióval ahol a szoftver külön képes kezelni ezeket az adatokat. Néhány kattintással ez megvalósítható.

Lépései:

Navigálj a beállítások menüpontra, amit a bal felső sarokban található ikonra kattintva érhetsz el, keresd ki a felhasználók opciót, adj hozzá egy újat, egyedi belépő azonosító használatával. A későbbi könnyebb navigáció érdekében automatikusan létrehoz egy ikont az asztalon, amiről az aktuális felhasználó tud ezen túl könnyedén belépni. Bejelentkezés után automatikusan végrehajtódik a szinkronizáció.

Ezzel az apró trükkel többen is böngészhetnek a számítógépen úgy hogy megőrzik a privát szférájukat, kezdők is könnyedén végre tudják hajtani. A legújabb installer változat az alábbi linken található. Ha pedig nem szeretnéd telepíteni erre van szükséged.

Több felhasználós mód elérése pár kattintással


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek