Spéci böngészőmotor számos extra funkcióval…

Spéci böngészőmotor ami számos extra funkciót biztosít, rugalmas felhasználhatósága révén könnyedén felveszi a versenyt a nagyobb nevekkel is.

A Visual Explorer Ultimate nem egy hétköznapi böngésző, hisz egy sor olyan funkciót préseltek bele ami nem jellemző a kategóriáját képviselő szoftverekre. Természetesen ezek mindenképp hasznosak lehetnek a hétköznapokban. Le tud tölteni képeket, videókat, weboldalakat. Tartalmaz YouTube keresőt, ahol több paramétert is be lehet vetni a keresések során. Az érdekesebb képességei közzé sorolható a konvertáló funkció, ahol profilosan dekódolhatod a videókat mélyebb számítógépes ismeretek nélkül is. RSS olvasójával könnyedén követheted a kedvenc weboldalaidat, és ha ez még mindig nem volna elég, fájlkezelőt, illetve Notepadot is kapsz. Jelenleg sajnos még csak Angol nyelven használható, de a fejlesztői ígéretek alapján hamarosan további nyelvi csomagok is elérhetővé válnak. Futtatásával rengeteg alkalmazás egyidejű futtatását tudod kiváltani, ingyenesen hozzáférhető. A Visual Explorer Ultimate legújabb változata az alábbi linken található.

Spéci böngészőmotor számos extra funkcióval, ingyenes...

Spéci böngészőmotor számos extra, különleges funkcióval

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek