progeCAD Professional: Szoftver 3D modellezéshez

Ha egy professzionális 3D modellező szoftvert kerestél, akkor mindenképp érdemes kipróbálnod a progeCAD Professional nevű programot, ami egyetlen felületen képes minden elképzelést megvalósítani, rengeteg területen felhasználható.


Lakástervrajzok, vagy elektronikai kapcsolások tervezésekor minden felhasználó egyedi elgondolás szerint akarja ezt megvalósítani, vannak akik az egyszerűséget tartják szem előtt, de olyan szakemberek is léteznek akik inkább a széleskörűségre összpontosítanak. Ezen tulajdonságokat mind magába fogalja a progeCAD Professional. Azok, akik elsőként ismerkednek az alkalmazással, könnyű helyzetben találhatják magukat, hisz igen jól dokumentált, sőt ha ez nem volna elég Magyar nyelven is tud. Ezek a dokumentációk az alkalmazás indításakor közvetlenül a felületéről is elérhetőek, videókkal kiegészítve.

A progeCAD Professional-ra úgy is tekinthetünk mint az AutoCad alternatívájára, felépítésben, megoldásokban nagyban megegyeznek, igaz a címben szereplő szoftver fejlettebb rugalmasabb lehetőségekkel van felszerelve. Az AutoCad által kezelt formátumokat meg tudja nyitni és természetesen kezeli is azokat.

Tervrajzok készítésekor igen gazdag blokk kínálattal rendelkezik, legyen szó gépészeti, hidraulikai, konyhai 3D modellezésről.

Rendszeres fejlesztés alatt áll, az aktuálisan elérhető változat könnyedén fut Windows 10 alatt is. A jelenlegi kiadás újdonságai részeként felfedezhető a PDF nyomtatás, dinamikus bemenet, fejlett szilárdtest fogók… Az összeállítás mentésekor azokat a felhőbe is tudod menteni, így azt bárhonnan el lehet érni, csak internet kapcsolat megléte szükséges.

Minőségi tervrajzok készítéséhez, 3D modellezéshez, kötelező a használata, ha valahol elakadnánk a Magyar nyelvű dokumentáció mindenben segítséget nyújt. Közoktatási intézmények számára ingyenes licenc is rendelkezésre áll.

progecad professional szoftver 3d modellezeshez-134408

3D modellezéshez, tervrajzok összeállításához próbáld ki a progeCAD Professional megoldását.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
progeCAD Professional: Szoftver 3D modellezéshez
Szerző
Leírás
Ha egy professzionális 3D modellező szoftvert kerestél, akkor mindenképp érdemes kipróbálnod a progeCAD Professional nevű programot, ami egyetlen felületen képes minden elképzelést megvalósítani, rengeteg területen felhasználható.

Kapcsolódó szoftverek

 • Dr.Web CureIt! – Alapos és ingyenes víruskereső szoftver…2013-12-06 Dr.Web CureIt! – Alapos és ingyenes víruskereső szoftver… (0)
  Ezzel az ingyenesen használható kártevő eltávolítóval a legmakacsabb fertőzést is el tudod távolítani a számítógépedről abban az […]
 • AIMP: Profi zenelejátszó gépedre2014-02-01 AIMP: Profi zenelejátszó gépedre (0)
   Ezzel az alkalmazással rengeteg formátumot, illetve forrásból származó zenei állományt meg tudsz nyitni, támogatja a rádióállomások […]
 • ACDSee Video Converter Free 1.0.172014-03-21 ACDSee Video Converter Free 1.0.17 (0)
  Videók konvertálására használható profi szoftver az ACDSee Video Converter Free. Tartalmaz még vágó funkciót amivel a tartalom jobban […]
 • Iridium 2020.01.802020-02-26 Iridium 2020.01.80 (0)
  Az Iridium egy Magyar nyelvű, ingyenes, elsősorban a biztonságra koncentráló böngésző. A szoftver alapvetően a Google Chrome alapját […]
 • Defraggler 2.21.9932016-03-16 Defraggler 2.21.993 (0)
  A Defraggler töredezettségmentesítésre használható program, amely teljes mértékben képes leváltani a Windows szolgáltatását. […]