progeCAD Professional: Szoftver 3D modellezéshez

Ha egy professzionális 3D modellező szoftvert kerestél, akkor mindenképp érdemes kipróbálnod a progeCAD Professional nevű programot, ami egyetlen felületen képes minden elképzelést megvalósítani, rengeteg területen felhasználható.


Lakástervrajzok, vagy elektronikai kapcsolások tervezésekor minden felhasználó egyedi elgondolás szerint akarja ezt megvalósítani, vannak akik az egyszerűséget tartják szem előtt, de olyan szakemberek is léteznek akik inkább a széleskörűségre összpontosítanak. Ezen tulajdonságokat mind magába fogalja a progeCAD Professional. Azok, akik elsőként ismerkednek az alkalmazással, könnyű helyzetben találhatják magukat, hisz igen jól dokumentált, sőt ha ez nem volna elég Magyar nyelven is tud. Ezek a dokumentációk az alkalmazás indításakor közvetlenül a felületéről is elérhetőek, videókkal kiegészítve.

A progeCAD Professional-ra úgy is tekinthetünk mint az AutoCad alternatívájára, felépítésben, megoldásokban nagyban megegyeznek, igaz a címben szereplő szoftver fejlettebb rugalmasabb lehetőségekkel van felszerelve. Az AutoCad által kezelt formátumokat meg tudja nyitni és természetesen kezeli is azokat.

Tervrajzok készítésekor igen gazdag blokk kínálattal rendelkezik, legyen szó gépészeti, hidraulikai, konyhai 3D modellezésről.

Rendszeres fejlesztés alatt áll, az aktuálisan elérhető változat könnyedén fut Windows 10 alatt is. A jelenlegi kiadás újdonságai részeként felfedezhető a PDF nyomtatás, dinamikus bemenet, fejlett szilárdtest fogók… Az összeállítás mentésekor azokat a felhőbe is tudod menteni, így azt bárhonnan el lehet érni, csak internet kapcsolat megléte szükséges.

Minőségi tervrajzok készítéséhez, 3D modellezéshez, kötelező a használata, ha valahol elakadnánk a Magyar nyelvű dokumentáció mindenben segítséget nyújt. Közoktatási intézmények számára ingyenes licenc is rendelkezésre áll.

progecad professional szoftver 3d modellezeshez-134408

3D modellezéshez, tervrajzok összeállításához próbáld ki a progeCAD Professional megoldását.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
progeCAD Professional: Szoftver 3D modellezéshez
Szerző
Leírás
Ha egy professzionális 3D modellező szoftvert kerestél, akkor mindenképp érdemes kipróbálnod a progeCAD Professional nevű programot, ami egyetlen felületen képes minden elképzelést megvalósítani, rengeteg területen felhasználható.

Kapcsolódó szoftverek

 • progeCAD 2016 Professional 7.22015-06-09 progeCAD 2016 Professional 7.2 (0)
  A progeCAD 2016 Professional egy minden igényt kielégítő grafikai program, ami számos területen hasznos lehet, legyen az otthoni […]
 • PotPlayer 3D videó módban2014-12-22 PotPlayer 3D videó módban (0)
  Ez a remek ingyenes multimédiás lejátszó szinte az összes népszerű kodeket támogatja, sőt, a PotPlayer 3D videó módban is futtatható.
 • UltraMixer Professional 4.1.02014-11-24 UltraMixer Professional 4.1.0 (0)
  Az UltraMixer Professional egy valódi izgalmakat és rengeteg lehetőséget biztosító DJ keverő szoftver amely segítségével […]
 • PDF megnyitása Google Chrome-ban2014-12-01 PDF megnyitása Google Chrome-ban (0)
  Ma már nem kell külön alkalmazást telepítened azért, hogy PDF dokumentumokat meg tudj tekinteni, ezt már magával a böngészővel is […]
 • IObit Smart Defrag: hozz ki többet a PC-dből2015-05-06 IObit Smart Defrag: hozz ki többet a PC-dből (0)
  Ha egy kis plusz teljesítményt szeretnél kisajtolni a számítógépedből akkor néha nem árt ha a töredezettségmentesítésre is […]