Megérkezett a Wise Care 365 Portable 2.86.230

Nem csak telepíthető, hanem hordozható változatban is megállja teljes értékűen a helyét az alábbi karbantartó szoftver, Windowst Pucolni, rendszert optimalizálni tud.

Ha gyors segítségre van szükséged számítógéped rendbetételéhez, már alapvetően rengeteg alkalmazás fut a gépeden, nem szeretnél egy újabbat installálni, akkor használd ezt a szoftvert. Természetesen beszerezhetjük normál változatban is. A korábbi kiadásokhoz képes sokkal alaposabb munkát képes végezni, új szoftverek után tud még hatékonyabban takarítani. Kezelhetjük vele az indítópult elemeit, bizalmas fájlok végleges törlését is támogatja, optimalizálhatjuk a RAM-ot de töredezettség mentesíteni is tud. Rendszertisztítója egykattintásos optimalizálást biztosít. A Windows összetevők törlésével további szabad helyet tudunk felszabadítani a merevlemezen. Néhány funkcióját külön is igénybe vehetjük külsős alkalmazás formájában. A Hivatalos oldal itt található.

 letöltés innen…


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek