Biztonsági mentés és visszaállítás pár lépésben: EaseUS Todo Backup Free

Meghajtók, illetve partíciók klónozására használható ingyenes biztonsági mentés készítő szoftver az EaseUS Todo Backup Free. Futtatható időzítetten, a visszaállításban is segédkezik.

Mivel a biztonsági mentések szerepe a számítógép használata során kétségtelenül nélkülözhetetlen, érdemes erre a feladatra egy olyan programot használni ami mindent tud amit csak el lehet várni. Képes teljes meghajtók vagy particiók tartalmát klónozni, lemezképet készíteni a leginkább nélkülözhetetlen fájlokról. Ezeket több módon is elmenthetjük, akár felhőszolgáltatás formájában. Az archívum tömöríthető is minimalizálható annak a végkimeneti mérete, könnyebben tárolható. Az ingyenes kiadás funkcionálisan korlátozásokat tartalmaz. Többek között nem lehet tömöríteni a mentést, nem támogatja a távoli kiszolgálókat, FTP támogatást, illetve jelszóvédelmet sem biztosít. Ettől függetlenül egy remek otthoni felhasználásra tökéletes biztonsági mentést készítő szoftver. Az EaseUS Todo Backup Free installer innen tölthető le.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek