Free Studio 6.1.13 – Komplett szoftvercsomag…

 Egyetlen alkalmazással több feladatot is végre tudsz hajtani, ezáltal fölöslegessé válik más szoftverek egyidejű futtatása, széleskörű felhasználhatóságot biztosít.

Miért használnál több szoftvert, ha egyetlen felületen megkapod az összes funkciót amire szükséged lehet, talán még többet is. Ha multimédiás tartalmak, képek, videók kezeléséről van szó azt megteheted csupán vele. Lehetőség van Videóidat feltölteni a YouTube-ra, konvertálhatsz audió állományokat is, de ha csak egyszerűen lemezre szeretnéd égetni abban sem korlátoz téged. Lehetőség van arra hogy normál kimenettel rendelkező filmeket 3D hatásúvá tudjunk átalakítani, ez az eljárás fotók esetén is megvalósítható. Videók letöltésére, megosztására Skype beszélgetések felvételét is kezdeményezhetjük. Az egyes összetevők külön is elérhetőek a fejlesztő oldaláról. A kezelőfelülete igen egyszerűen navigálható annak ellenére hogy rengeteg segédet tartalmaz, azok kategorizálva, látványos ikon formájában választhatóak ki.

Innen letölthető…


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek