Memory Cleaner: Tisztítsd a RAM-ot egyetlen kattintással…

Egy ingyenesen használható, kifejezetten a RAM tisztítására alkalmas szoftver a Memory Cleaner, amivel minimális energiaráfordítással tudsz erőforrást felszabadítani ezen a területen. Akár időzítetten is futtatható.

Kis méretű RAM esetén több alkalmazás párhuzamos futtatása jelentős PC lassulást tud előidézni, sokszor egy kis ügyeskedéssel ezt könnyen orvosolni lehet, mivel ez a terület is hajlamos arra hogy olyan folyamatokat is futtat a háttérben amiknek már érdembéli hasznuk nincs. A Memory Cleaner ebben tud némi megoldást kínálni, képes adott szituációtól függően akár jelentős helyet felszabadítani akár egyetlen kattintással.

A Memory Cleaner negatívuma, hogy a rendeltetésszerű használat érdekében sajnos telepíteni kell, illetve Magyar nyelvi támogatással sajnos nem rendelkezik. Cserébe igen egyszerű használni, illetve némi automatizálhatóságot is szolgáltat ehhez.

Időzítés esetén engedélyezhető neki, hogy automatikusan tisztítja meg a RAM-ot, ha az 80%-os szint közelébe kerül így egyszeri beállítással teljesen automatikusan használható.

Némi statisztikát is biztosít a gép RAM jellemzőiről, annak teljes mérete, aktuális terheltségi állapota százalékos értékben.

Természetesen a beállítások területén nem biztosít bonyolult konfigurációs opciókat, így bátran lehet ajánlani kezdők számára is akik némi helyet szeretnének felszabadítani ezen a területen.

A Memory Cleaner aktuális változatát innen szerezheted be.

A Memory Cleaner ideális hogy helyet tudj felszabadítani a memóriában ezzel értékes erőforrásokat tudsz felszabadítani azoknak az alkalmazásoknak amik több helyet igényelnek a rugalmasabb zökkenőmentesebb használat érdekében. Természetesen teljesen ingyenesen áll rendelkezésre bárki számára.

Memory Cleaner Tisztitsd a RAM-ot egyetlen kattintassal-170203

Ingyenes RAM felszabadító szoftver, ha egy kis plusz teljesítményre van szükséged: Memory Cleaner


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Memory Cleaner: Tisztítsd a RAM-ot egyetlen kattintással…
Szerző
Leírás
Egy ingyenesen használható, kifejezetten a RAM tisztítására alkalmas szoftver a Memory Cleaner, amivel minimális energiaráfordítással tudsz erőforrást felszabadítani ezen a területen. Akár időzítetten is futtatható.

Kapcsolódó szoftverek

 • Media Player Classic Home Cinema 1.9.82020-10-24 Media Player Classic Home Cinema 1.9.8 (0)
  A Media Player Classic Home Cinema egy remek, kis mérettel rendelkező filmlejátszó program ami szinte az összes létező Kodek típust […]
 • QMPlay2 Build 18.12.262019-01-04 QMPlay2 Build 18.12.26 (0)
  A QMPlay2 egy komplett multimédiás központ, videók, illetve zenei fájlok korszerű lejátszásához. A szoftverrel könnyedén tudsz Online […]
 • Tenorshare Video Converter 3.12014-07-20 Tenorshare Video Converter 3.1 (0)
  A Tenorshare Video Converter Standard ideális multimédiás tartalmak kimeneti formátumának megváltoztatására, avagy konvertálásra. Ez […]
 • Stereoscopic Player 2.4.32018-08-19 Stereoscopic Player 2.4.3 (0)
  A Stereoscopic Player egy igen nagy tudással bíró multimédiás szoftver, amely különlegességét a 3D videó megjelenítési módban lehet […]
 • Smart Math Calculator 6.02020-07-30 Smart Math Calculator 6.0 (0)
  A Smart Math Calculator egy profi számológép szoftver amivel rengeteg nekünk fontos matematikai művelet elvégzésére van lehetőség. A […]