Inkscape 0.92.4

Az Inkscape egy professzionális képszerkesztő szoftver, ami mindent tud ami elvárható egy fotószerkesztő programtól. Mindamellett hogy Magyar nyelven használható, ez a Free alkalmazás ideális képfeliratozásra, rétegkezelésre, vagy 3D effektek beszúrására. Logó editorként is kiváló. Vektorgrafika támogatással.

Ha képek szerkesztéséről van szó, főleg ha üzleti megközelítésből áll hozzá a felhasználó nem mindegy az ár/tudás kombináció, az Inkscape ezen tulajdonságokat tekintve kiemelkedő képességekkel bír, hisz ingyenesen rengeteg manipulációs trükköt rejteget a tarsolyában.

Az átlagos méretű telepítőkészlet számítógépre való mentése után egy rövidebb telepítési folyamat következik, ahol a fájlok másolása után azonnal használatba vehető.

Az Inkscape az első indulást követően tud Magyar nyelven és biztosít minden különleges és hasznos editor funkciót, ami új és meglévő képek szerkesztéséhez szükséges lehet.

Betallózott képek esetén lehetőség van feliratozásra, objektumok, effektek beillesztésére, átméretezésre, tükrözésre, nagyításra.

Az Inkscape támogatja a rétegkezelési lehetőségeket is a lehető legszéleskörűbben. Olyan alapvető lehetőségek sem maradtak ki belőle mint a rajzolási lehetőségek, illetve a színkitöltő. Vele könnyedén ki lehet törölni a képekből azokat a részeket amik nem odavalóak.

Az Inkscape képes 3D objektumok, téglatestek beillesztésére, az azok helyzete, mérete is szabadon konfigurálható. Sőt ha szükséges, akár el is mosható az objektum.

Szűrőknél sem szerénykedhet, a torzítástól kezdve, a szín, illetve textúra is manipulálható.

Az eszköztárat tekintve igen átlátható elrendezéssel bír, a fontosabb funkciók a felső panelon, míg az általánosabbak szélen fedezhetőek fel. Ha nem szeretnéd installálni, az Inkscape hordozható, telepítést nem igénylő változatban is elérhető.

Támogatott formátumok: JPG, PNG, ICO, WMF, BMP, TIFF, TIF, ANI, CMX, SVG, CCD, természetesen a lista nem teljes.

Ha esetleg nem nyerné el a tetszésedet, néhány alternatívát is tudunk ajánlani, az egyik a Fotor megoldása, ha pedig online fotóalbumok készítéséhez keresel megfelelő választást, akkor pedig a jAlbum a te szoftvered. Ikonok készítéséhez, 3D hatás támogatással bíró program az IconCool Editor amivel professzionális munkák kivitelezhetőek.

Összességében nézve az Inkscape egy Magyar nyelvi támogatással bíró képszerkesztő szoftver ami tudásban a haladókat ellátja minden szükségesnek tekinthető manipulációs lehetőséggel.

Inkscape képgaléria:

Inkscape

Inkscape összefoglaló:

 • Képszerkesztő alkalmazás
 • hordozható változatban is
 • Vektorgrafika támogatás
 • képek feliratozásához
 • 3D objektumok beillesztése
 • effektek támogatása
 • logó készítő funkció
 • rétegkezelés
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://inkscape.hu/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Inkscape
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Inkscape Portable 0.92.32018-03-13 Inkscape Portable 0.92.3 (0)
  Az Inkscape Portable egy telepítés nélkül használható képszerkesztő szoftver, ami vektorgrafika, képfeliratozás, logó készítés, és […]
 • FireAlpaca 2.6.72021-11-04 FireAlpaca 2.6.7 (2)
   A FireAlpaca egy ingyenesen használható rajzoló alkalmazás, ami rengeteg ecset típust és különleges szolgáltatást biztosít annak az […]
 • Artweaver Plus 7.0.102021-10-03 Artweaver Plus 7.0.10 (0)
  Az Artweaver Plus egy professzionális képszerkesztő alkalmazás, amivel komolyabb lépések mellőzése nélkül tudod meglévő fotóidat […]
 • Artweaver 7.0.102021-10-03 Artweaver 7.0.10 (0)
  Az Artweaver elsősorban fotók restaurálására azok szerkesztésére használható fel, rengeteg rajzeszközt biztosít a feladathoz, […]
 • Inkscape 1.1.12021-09-27 Inkscape 1.1.1 (0)
  Az Inkscape egy ingyenesen használható vektor grafikus jellemzőket is kezelő képszerkesztő szoftver. Rajzolhatunk, objektumokat […]