Inkscape Portable 0.92.3

Az Inkscape Portable egy telepítés nélkül használható képszerkesztő szoftver, ami vektorgrafika, képfeliratozás, logó készítés, és még számos igen hasznos toolst rejteget magában. Ez a Free alkalmazás a népszerű szoftver hordozható változata.

Ha képszerkesztés előtt állsz, de egy apró probléma ütötte fel a fejét, mégpedig az hogy mit is használj a feladatra, ami funkcionálisan mindent szolgáltat ami kellhet, de ráadásul ingyenes és Magyar nyelven legyen használható, akkor itt az Inkscape Portable nevű program.

Ez a verzió a népszerű szoftver hordozható változata, amit nem kell telepíteni, akár egy USB kulcsról is használatba vehető, mindamellett a futása során nem szemetel, nem hagy maga után nyomot.

De ha mégis úgy döntöttél, hogy az Inkscape Portable installálható változatára tartasz igényt, természetesen ő is megtalálható a kínálatunkban.

Maga a kezelőfelület igen áttekinthető, funkció gazdag elrendezéssel bír, igaz a teljes körű felhasználásához nem árt némi tudás ezen a területen. Akik kitartóbbak némi ismerkedéssel elsajátítható minden lehetőség amit szolgáltat.

Az Inkscape Portable funkcionálisan nem szerénykedhet, hisz mindent tud ami képek manipulálása esetén fel tud merülni, sőt még attól is többet. Vele új képeket hozhatsz létre a semmiből, de attól sem zárkózik el hogy a már meglévőket az igényeidhez, felhasználási területhez igazítani tudd.

Fejlett rétegkezelési szolgáltatást, feliratozási alternatívákat nyújt. Az Inkscape Portable megoldásával akár professzionális logókat is tervezhetsz, ahol csak valóban a fantáziád szabhat gátat a végeredményt illetően. A vektorgrafikán felül 3D objektumokat is felhasználhatsz, azok elhelyezkedése, viselkedése igen rugalmasan variálható. Természetesen olyan alapvető lehetőségek sem maradtak ki belőle mint a szabadkézi rajz, a radír, illetve a színkitöltő.

Ha kipróbálnál más képszerkesztő alternatívákat is, amiket szintén nem kell telepíteni, természetesen tudunk mit kínálni. Többek között a jAlbum Portable megoldását, ami inkább fotóalbumok létrehozására megfelelő, a TSR Watermark Image Software Portable pedig feliratozáshoz a legjobb megoldás.

Összességében nézve az Inkscape Portable egy telepítést nem igénylő képszerkesztő, ami inkább a jártas ismeretekkel rendelkezőket látja el minden fontosabb, említésre méltó szolgáltatással, természetesen Magyar nyelven használható.

Inkscape Portable képgaléria:

Inkscape Portable

Inkscape Portable összefoglaló:

 • Képszerkesztő alkalmazás
 • nem kell telepíteni
 • természetesen hagyományos installer formájában is elérhető
 • vektorgrafika támogatás
 • rétegkezelés
 • logók készítése
 • rajzoló
 • színkitöltő
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://inkscape.hu/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Inkscape Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Inkscape 0.92.42019-01-20 Inkscape 0.92.4 (0)
  Az Inkscape egy professzionális képszerkesztő szoftver, ami mindent tud ami elvárható egy fotószerkesztő programtól. Mindamellett […]
 • Paint 3D 6.2105.4017.02021-05-08 Paint 3D 6.2105.4017.0 (0)
  A Paint 3D egy professzionális, 3D modellezési lehetőségeket biztosító képszerkesztő program. Az alábbi képkezelő programmal […]
 • FotoSketcher 3.702020-09-22 FotoSketcher 3.70 (1)
  A FotoSketcher egy egyszerű, kis erőforrással bíró képszerkesztő alkalmazás, támogatja a rajzeszközök használatát, biztosít […]
 • Inkscape 1.0.12020-09-11 Inkscape 1.0.1 (0)
  Az Inkscape egy ingyenesen használható vektor grafikus jellemzőket is kezelő képszerkesztő szoftver. Rajzolhatunk, objektumokat […]
 • Inkscape Portable 1.0.12020-09-11 Inkscape Portable 1.0.1 (0)
  Az Inkscape Portable egy telepítés nélkül használható képszerkesztő szoftver hatékony képmódosításhoz szükséges eszközökkel. A Magyar […]