Ingyenes fotószerkesztő a Google szárnyai alatt: Picasa

Ingyenesen használható, rengeteg funkciót magába foglaló képszerkesztő szoftver ami egyetlen felületen minden szóba jövő opciót biztosít.

Ha napi szinten dolgozol képekkel, azok szerkesztésével majd azok megosztásával, minden bizonnyal jól fog jönni ez a remek kis alkalmazás. Mindamellett hogy a képszerkesztés minden lehetőségét biztosítja profilos formában, kategorizálni is tudja azokat az elemeket amiket a gépeden tárolsz. Automatikusan hozzárendeli magát minden olyan elemhez amiket vele szeretnél kezelni így ő válik az alapértelmezett nézegetővé. A Picasa az editálás után képes megosztani tartalmaidat ezzel válik teljes körűvé a funkcionalitása. Mindamellett hogy Magyar nyelven is tud, még ingyenesen is használható. Látványos bemutatók összeállításához, csoportosításhoz, alapvető szerkesztési feladatok kivitelezéséhez, feliratozáshoz az egyik legjobb szoftver.

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek