Blog

Glary Disk Cleaner: Merevlemez pucoló mindenes…

Tegyél rendet a merevlemezeden, szabadíts fel helyet az ingyenesen is futtatható Glary Disk Cleaner segítségével. Ez az általános karbantartó a böngészők előzményeit is kezeli, törli azokat egyszerűen.

Ha kis tárolóegységgel rendelkezel, régen telepítetted a számítógépedet, már nagyon kevés hely maradt az értékes tartalom számára, itt az ideje, hogy törölj néhány olyan fájlt, amiről talán nem is tudtál, hogy elmentésre került, azok esetenként teljesítmény romlást eredményez.

A Glary Disk Cleaner ebben egy remek segítség, igen egyszerűen használható, ráadásul Magyar nyelven is tud. Az első futtatásakor pillanatok alatt átvizsgálja a számítógép merevlemezét, minden olyan fontos területet ellenőriz ami jellemző a szemetelődésre.

Mivel kézzel van arra mód, hogy kiválaszd mit vegyen figyelembe, minimalizálható annak az esélye, hogy esetleg olyan tartalmat töröl amire mégis szükség volna a későbbiekben, Igaz ehhez a területhez némi számítógépes ismeret szükséges. Kezdőknek a Glary Disk Cleaner gyári paraméterei is megfelelő hatékonyságot biztosít. Opcionálisan tudja javítani a start menü, asztal érvénytelen parancsikon hibáit, az alkalmazások gyorsítótárait, továbbá a böngészőkét is. Itt viszont sajnos kötelező hogy azokat a folyamat idejére bezárjuk.

Természetesen a Glary Disk Cleaner a rendszer visszamaradt fájlelőzményeit is figyelembe veszi, hibajelentések, rendszernaplókat és a lomtárat.

Egy kattintással tudja azokat törölni. Ha valami probléma adódna azok visszaállíthatóak rendszer-visszaállítás formájában.

glary disk cleaner merevlemez pucolo mindenes-165127
Takarítsd a merevlemezedet a Glary Disk Cleaner segítségével


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Glary Disk Cleaner: Merevlemez pucoló mindenes
Szerző
Leírás
Tegyél rendet a merevlemezeden, szabadíts fel helyet az ingyenesen is futtatható Glary Disk Cleaner segítségével. Ez az általános karbantartó a böngészők előzményeit is kezeli, törli azokat egyszerűen.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá