Free Download Manager Portable 3.9.7 Build 1627

A Free Download Manager Portable egy igen széleskörűen használható letöltésvezérlő program, ami szinte bármilyen tartalom esetén felhasználható. Ideális videókhoz is. Időzíthető, víruskereső integráció, kategorizált tartalom elérés jellemzi ezt a Free alkalmazást. Nem kell telepíteni.

Nagyobb méretű fájlok, videók közvetlen beszerzésére van lehetőség ha rábízzuk a folyamatot, futtatása során folyamatosan figyeli böngészési szokásainkat és csak a kellő pillanatban lép munkába, a ma használatos ismertebb böngészőket támogatja a Free Download Manager Portable.

További különlegessége hogy saját internet, tárcsázós kapcsolat létesítésére is képes továbbá már maga a letöltés folyamata alatt beletekinthetünk az állományba ami elsősorban hosszabb videók esetén jöhet jól ahol előnézeti képet kaphatunk annak minőségéről. Időzíthetőségén felül képes a számítógép automatikus kikapcsolására is ami csak tovább növeli kényelmünket. A HTTP illetve FTP támogatás már alapnak minősül éppúgy mint a kategorizálási mód így szoftvereink, képeink, videóink rendezetten tekinthetőek át. Felületét témák segítségével tudjuk megváltoztatni. Ingyenes változat. A telepíthető változat itt található.

A Free Download Manager Portable a népszerű letöltésvezérlő telepítést nem igénylő változata. Csak ki kell csomagolni, azonnal használható állapotba kerül. 

Free Download Manager Portable Összefoglaló:

Free Download Manager Portable pillanatkép

  • Letöltés kliens szoftver
  • hordozható változat
  • videók, torrent és ISO fájlok beszerzéséhez
  • sávszélesség korlátozási lehetőség
  • a tartalmak kategorizált elmentése
  • Magyar nyelven használható
  • Teljes verziós változat ( Freeware )
  • Hivatalos oldal: http://www.freedownloadmanager.org/

 letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Free Download Manager Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek