Cloudfogger 1.5.49

A Cloudfogger egy fájlok, mappák titkosítására alkalmas program, ami fájlmegosztó funkciókat is biztosít. Ez a Free alkalmazás a használata során az egyszerűséget tartja szem előtt.

Mivel egyre gyakrabban tárolnak a számítógépükön olyan fájlokat, képeket, videókat, esetleg szöveges dokumentumokat, amik tartalma sokszor privát jellegű tartalommal bír, hasznos lehet ha mások által elérhetetlenné tesszük azokat, valamilyen titkosításra alkalmas szoftverrel. Ilyen a Cloudfogger, amit nem csak hogy könnyű használni, de igen alapos munkát tud végezni.

A Cloudfogger letöltése után a telepítés végrehajtásának a végeztével, képes integrálódni a jobb egérgombos menühöz, ahol szükség esetén előhívhatóak a funkciói. A tényleges használatba vétel előtt meg kell a számára adni egy mesterjelszót, ami a szóban forgó műveletet hivatott ellátni. Ezen lépés végrehajtásával gyakorlatilag azonnal futtathatóvá válik.

A Cloudfogger szükség esetén egy külön fiók létrehozása után ezeket a fájlokat megoszthatóvá is teszi, így azt egy szűk közönség által elérhetővé lehet tenni.

Ha titkosítani szeretnél valamit, csak annyit kell tenni, hogy az adott fájlt tartalmazó mappára kattintasz jobb egérgombbal, majd a szóban forgó funkciót kiválasztod. Maga a visszafejtés is hasonló lépéseket igényel.

A szoftver beállításait tekintve gyakorlatilag a minimalizmusra koncentrál, így kifejezetten a kezdők számára tekinthető megfelelő választásnak. Itt megváltoztatható az elsőként megadott jelszó, engedélyezhető a megosztás de itt lehet saját fiókot is létrehozni, ha ezt korábban nem tettük meg. Természetesen vannak tőle testre szabhatóbb alternatívák, de ha beéred az egyszerűséggel és az azonnali használhatósággal, akkor őt is választhatod. Ha ez mégsem így lenne, kipróbálhatod a Protect Folder-t, vagy a szintén ingyenes Wise Folder Hider-t.

A Cloudfogger ideális hogy komolyabb szakértelem hiányában tudj fájlokat jelszóvédelemmel ellátni, sőt azokat meg is tudod osztani. Teljesen ingyenesen használhatod, kezdőknek is ideális. Kis erőforrás mellett, látja el a feladatát.

Cloudfogger

Cloudfogger Összefoglaló:

 • Fájltitkosító alkalmazás
 • megosztáshoz
 • mesterjelszó használata szükséges
 • minimális beállítást igényel
 • egyszerű használni
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.cloudfogger.com/en/

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Cloudfogger
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • CloudMe 1.9.72016-05-29 CloudMe 1.9.7 (0)
  A CloudMe egy felhőalapú szolgáltatásokat biztosító Free alkalmazás, vele a képeidet, dokumentumaidat, videóidat egy távoli szerverre […]
 • Cloudevo 2.4.2.171452017-05-27 Cloudevo 2.4.2.17145 (0)
  A Cloudevo egy speciális kliens program, amivel fájlmegosztási műveleteket tudsz végrehajtani. Lehet vele szinkronizálni, maga a […]
 • Free Hide Folder 3.3 Build 201603302015-03-30 Free Hide Folder 3.3 Build 20160330 (0)
  A Free Hide Folder lehetőséget biztosít a számodra, hogy a bizalmas fájljaidat el tudd rejteni az avatatlan szemek elől. Egyetlen […]
 • Anvi Folder Locker 1.2.1370.02015-10-27 Anvi Folder Locker 1.2.1370.0 (0)
  Az Anvi Folder Locker segítségével jelszóval tudod ellátni a számodra privátnak tekinthető tartalmakat, az alábbi program elsősorban […]
 • Kryptel Lite 7.52017-04-14 Kryptel Lite 7.5 (0)
  A Kryptel Lite fájlok, mappák és egyéb bizalmas tartalmak jelszóvédelemmel ellátására, titkosítására felhasználható Free alkalmazás. […]