Böngésző előzmények törlése szoftver segítségével

Ezzel a remek szoftverrel komolyabb számítógépes ismeret hiányában is törölni tudod a böngésző előzményeket. Ingyenes és sokrétű alkalmazás. Ez nem más mint a CCleaner.

Vannak bizonyos szituációk, amikor hasznos tud lenni a böngésző előzmények törlése. Végrehajtásával, nem csak hogy gyorsabban tudsz ezen túl oldalakat meglátogatni, de egy sor privát, bizalmas információtól is megszabadulsz ami szokásaidról árulkodik. A folyamat két módon is végrehajtható, vagy manuálisan teszed, vagy pedig egy külső rendszerpucoló alkalmazást hívsz segítségül. Az utóbbi esetén az egyik legkönnyebb eljárást biztosító szoftver, ami nem csak ezen előzmények törlésében, hanem egyéb Windows optimalizálási lehetőségekben is támogat. A telepítése és az indítása után a tisztító opciónál választhatóak ki azok az egyes elemek amiktől megszabadulhatsz, itt külön kiválaszthatóak az egyes sütik, előzmények és a begépelt URL címek. Az összes népszerűbb böngészőmotort támogatja, ha nincsenek különösebb egyedi igényeid, egyetlen kattintással elvégzi azok törlését. Támogatja még a letöltési előzmények és a mentett jelszavak egyéni eltávolítását is. A CCleaner free változatának a kezelőfelületén manuálisan is áttekinthetőek a nyomkövető sütik és azok eltávolíthatóak, de akár egyéni szűrő hozzáadásával megtarthatóak.

Böngésző előzmények törlése szoftver segítségével

Böngésző előzmények törlése szoftver segítségével

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek

Cimkék: