Bandicam: Videofelvételek készítése egyszerűen…

Ha meg szeretnél örökíteni egy a számítógépeden zajló tevékenységet videó formájában, akkor a Bandicam ebben igen rugalmasan tud segíteni. Legyen szó játékról, vagy prezentációról, rá mindenképp számíthatsz.

A Windows asztalán történő tevékenységek rögzítésére rengeteg módszer létezik. Talán a legegyszerűbb a képernyőfotó létrehozása, de vannak olyan helyzetek, amikor ettől többre van szükség, ezt videó formájában szeretnénk megtenni. Talán a kategóriájában az egyik legnépszerűbbnek tekinthető applikáció a Bandicam ami a könnyű használhatóságot, a rengeteg speciális beállítási lehetőséggel, funkcióval ötvözi.

Ha egy adott munkafolyamatot teljes egészében fel szeretnél venni a Bandicam-al, a következőket kell hogy tedd ehhez.

A telepítése után néhány alapvető beállítást érdemes végrehajtani, ami inkább azért lehet hasznos, hogy később magával a végeredménnyel a lehető legkevesebb dolgod legyen.

Első körben érdemes megváltoztatni a mentés helyét, ez azért lehet hasznos mivel később könnyebben találod meg azt a videót, vagy akár képet amit vele készítettél.

A beállításoknál a Bandicam támogatja a méret, illetve időkorlátok megadását, ezt kézzel szabadon meg lehet változtatni. A speciális opcióknál saját egyedi nevet lehet hozzá fűzni, itt akár külön időbélyeg is hozzárendelhető. Külön választható mentési formátum, AVI, MP4.

A testre szabás befejeztével nem is maradt más hátra mint a munka érdembéli része a videofelvételek készítése.

Indítsd el a Bandicam-ot, majd a kezelőfelületén határozd meg a felvételre szánt ablak méretét, majd add ki a „REC” parancsot.

A Bandicam talán az egyik legnépszerűbb szoftver arra a feladatra, hogy videó formájában rögzíteni tudj egy meghatározott mozzanatot ami a gépeden történik. Magyar nyelven is tud. Ha az egyediségre törekedsz, saját logót helyezhetsz el a felvételen, ezt betallózás útján adhatod meg neki.

bandicam videofelvetelek keszitese egyszeruen-151807

Így készíthetsz egyszerűen és gyorsan videofelvételeket a Bandicam segítségével


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Bandicam: Videofelvételek készítése egyszerűen...
Szerző
Leírás
Ha meg szeretnél örökíteni egy a számítógépeden zajló tevékenységet videó formájában, akkor a Bandicam ebben igen rugalmasan tud segíteni. Legyen szó játékról, vagy prezentációról, rá mindenképp számíthatsz.

Kapcsolódó szoftverek

 • Soft4Boost Image Converter 6.5.92020-09-06 Soft4Boost Image Converter 6.5.9 (0)
  A Soft4Boost Image Converter egy képek szerkesztésére és azok konvertálására alkalmas szoftver. Ez a remek program számos különleges […]
 • SuperEasy Audio Converter 3.0.52242016-07-12 SuperEasy Audio Converter 3.0.5224 (0)
  A SuperEasy Audio Converter egy rengeteg audió formátumot támogató, számos különleges szolgáltatással ellátott konvertáló program. […]
 • Bzzt! Image Editor 1.2.62019-08-23 Bzzt! Image Editor 1.2.6 (0)
  A Bzzt! Image Editor egy teljesen ingyenesen kipróbálható képkezelő szoftver, amivel fotókat tudsz konvertálni PNG, JPG formátumra. A […]
 • Replay Radio: Podcasts, rádió tartalmak lejátszásához2018-07-06 Replay Radio: Podcasts, rádió tartalmak lejátszásához (0)
  A szoftverrel Online megosztott Podcasts, illetve rádió műsorokhoz tudsz hozzáférni, lejátszani minden fontosabb kényelmi funkció […]
 • Xion Audio Player portable 1.5 Build 1552014-10-16 Xion Audio Player portable 1.5 Build 155 (0)
  Az Xion Audio Player portable egy modern megjelenéssel bíró zenelejátszó szoftver, ami támogatja a lejátszólistákat, online […]