Bandicam: Videofelvételek készítése egyszerűen…

Ha meg szeretnél örökíteni egy a számítógépeden zajló tevékenységet videó formájában, akkor a Bandicam ebben igen rugalmasan tud segíteni. Legyen szó játékról, vagy prezentációról, rá mindenképp számíthatsz.

A Windows asztalán történő tevékenységek rögzítésére rengeteg módszer létezik. Talán a legegyszerűbb a képernyőfotó létrehozása, de vannak olyan helyzetek, amikor ettől többre van szükség, ezt videó formájában szeretnénk megtenni. Talán a kategóriájában az egyik legnépszerűbbnek tekinthető applikáció a Bandicam ami a könnyű használhatóságot, a rengeteg speciális beállítási lehetőséggel, funkcióval ötvözi.

Ha egy adott munkafolyamatot teljes egészében fel szeretnél venni a Bandicam-al, a következőket kell hogy tedd ehhez.

A telepítése után néhány alapvető beállítást érdemes végrehajtani, ami inkább azért lehet hasznos, hogy később magával a végeredménnyel a lehető legkevesebb dolgod legyen.

Első körben érdemes megváltoztatni a mentés helyét, ez azért lehet hasznos mivel később könnyebben találod meg azt a videót, vagy akár képet amit vele készítettél.

A beállításoknál a Bandicam támogatja a méret, illetve időkorlátok megadását, ezt kézzel szabadon meg lehet változtatni. A speciális opcióknál saját egyedi nevet lehet hozzá fűzni, itt akár külön időbélyeg is hozzárendelhető. Külön választható mentési formátum, AVI, MP4.

A testre szabás befejeztével nem is maradt más hátra mint a munka érdembéli része a videofelvételek készítése.

Indítsd el a Bandicam-ot, majd a kezelőfelületén határozd meg a felvételre szánt ablak méretét, majd add ki a „REC” parancsot.

A Bandicam talán az egyik legnépszerűbb szoftver arra a feladatra, hogy videó formájában rögzíteni tudj egy meghatározott mozzanatot ami a gépeden történik. Magyar nyelven is tud. Ha az egyediségre törekedsz, saját logót helyezhetsz el a felvételen, ezt betallózás útján adhatod meg neki.

bandicam videofelvetelek keszitese egyszeruen-151807

Így készíthetsz egyszerűen és gyorsan videofelvételeket a Bandicam segítségével


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Bandicam: Videofelvételek készítése egyszerűen...
Szerző
Leírás
Ha meg szeretnél örökíteni egy a számítógépeden zajló tevékenységet videó formájában, akkor a Bandicam ebben igen rugalmasan tud segíteni. Legyen szó játékról, vagy prezentációról, rá mindenképp számíthatsz.

Kapcsolódó szoftverek