aTube Catcher teszt

Az aTube Catcher egy igazán sokoldalú multimédiás szoftver, ami a felületén számos különleges szolgáltatást rejteget, mindent tud ami csak kellhet az adott területen. Tud videókat letölteni, konvertálni, hangot felvenni, lemezt írni.

Multimédiás feladatok végrehajtása esetén számos speciális, egyedi igény merül fel, ami igen szerteágazónak tekinthető a felhasználói igényeket tekintve. Videók konvertálásához, letöltéséhez, CD/DVD lemezek írásához mindig más külön szoftver telepítésére kényszerül a felhasználó.

Vannak néha kivételek, amikor egy program képes mindezt megvalósítani, ráadásul ingyenesen. Ilyen az aTube Catcher megoldása amit most leteszteltünk.

Az indítása után egy funkcióválasztó felület vár ahol kiválaszthatod, hogy mit is szeretnél vele tenni. A főbb funkciókat tekintve az aTube Catcher tud videó képlopásokat készíteni, audiót rögzíteni, konvertálni, sőt akár vágni is. A használata valóban egyszerűre sikeredett. Sajnos némi hátránynak tekinthető, hogy nem futtatható Magyar nyelven, így az Angollal kell barátkozni a futtatásakor.

A kezelőszerveket tekintve inkább az egyszerűbb, de áttekinthető elrendezésre törekszik, így akik a látványosabb megoldások híve azok csalódni fognak.

Előnyök:

Mindenképp előnynek tekinthető, hogy az aTube Catcher számos nélkülözhetetlen funkciót szolgáltat egyetlen felületen, az egyes opciók igen lényegre törően lettek megtervezve, kis erőforrás mellett hiba nélkül dolgozik.

Hátrányok:

Ha nem is túl sok mondható el róla hátrányként, de a Magyar nyelv hiánya sajnos annak tekinthető. Ami még szintén negatívum az aTube Catcher esetében az hogy az egyes funkciók esetén minimális konfigurációt, további opciókat nem szolgáltat ellentétben azokkal az alternatívákkal amik egy adott munkafolyamatra lettek specializálva.

Az aTube Catcher elsősorban azoknak a felhasználóknak lehet hasznos, akik nem szeretnének több szoftvert telepíteni azért hogy a multimédiás igényeiket ki tudják elégíteni. Az alapfeladatokhoz egy kiváló választásnak minősül. A szoftver installer változata az alábbi hivatkozáson érhető el.

Próbáld ki az aTube Catcher nevű szoftvert

Népszerű multimédiás szoftver különleges, speciális szolgáltatásokkal: aTube Catcher teszt


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összesítés
Tesztelő
SzoftHub
Tesztelés dátuma
Tesztelt szoftver
aTube Catcher
szerző értékelése
4

Kapcsolódó szoftverek