Ashampoo Photo Recovery 1.0.2

Az Ashampoo Photo Recovery egy ideális alkalmazás, hogy a véletlenül törölt fotóidat vissza tudd szerezni. Rendkívül hatékony gyors megoldást biztosít. Több népszerű képformátumot is támogat, legyen az JPG, PNG, TIFF, vagy akár PDF. Magyar nyelven használható.

Ha véletlenül töröltél egy képet, azt már a kukából is eltávolítottad, de az sajnos pótolhatatlan, megkísérelheted annak a visszaállítását az Ashampoo Photo Recovery nevű törölt adat helyreállító szoftver segítségével. Nagyon könnyen használható, ráadásul Magyar nyelven is tud. A szoftver alapvetően fizetős megoldás, de a telepítése során lehetőség van arra, hogy a próbaidőszakot kitoljuk akár 30 napra, ami bőségesen elég arra hogy egy adott fotót vissza tudjunk szerezni.

Az első indítást követően egy rendkívül egyszerű, átlátható varázslófelület fogad, ahol ki kell választani, hogy milyen feltételek alapján keressen, illetve hogy hol. Természetesen az Ashampoo Photo Recovery támogatja, hogy cserélhető adathordozókról is vissza lehessen nyerni képeket.

A megadott keresési terület méretétől függően változik az analízis időintervalluma. Amik még menthetőek, azokról egy áttekinthető listát biztosít, itt akár egyszerre több fotó is kijelölhető.

Az Ashampoo Photo Recovery beállításaival nem kell túl sok időt tölteni, hisz nem tartalmaz kizárólag azokat amik valóban fontosak. Többek között a tényleges használatba vétele előtt megadható neki hogy a korábban törölt, és visszaállításra szánt fotókat hová mentse el, illetve meg lehet változtatni a nyelvet, természetesen az utóbbi lehetőséggel nem érdemes foglalkozni. A kereséseknél néhány kizárást is lehet alkalmazni ezzel szűkíthető a keresés, gyorsabb eredményeket lehet kapni. Amire még érdemes felhívni a figyelmet, hogy az Ashampoo Photo Recovery kizárólag akkor tud eredményes lenni, ha az adott adathordozón nem íródott felül a tartalom helye, vagy korábban nem valamilyen végleges fájlmegsemmisítő szoftverrel volt a kép törölve.

Néhány támogatottabb képformátumot kiemelve kezeli a JPG, PNG, TIFF, TGA, GIF, PDF kiterjesztéseket.

Az Ashampoo Photo Recovery ingyenes megfelelőjeként használhatod a Recuva, vagy a Wise Data Recovery megoldását. Mindkét szoftver tud Magyar nyelven.

Az Ashampoo Photo Recovery egy célspecifikus törölt adat helyreállító program, ami kifejezetten képek esetén használható. Magyar nyelven is tud, a használatát kezdőknek javasoljuk.

Ashampoo Photo Recovery

Ashampoo Photo Recovery összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Ashampoo Photo Recovery
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
49,99 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Recover My Photos 6.0.0.18182017-09-23 Recover My Photos 6.0.0.1818 (0)
  A Recover My Photos egy törölt adat helyreállító szoftver, amit képek esetén lehet felhasználni. A szoftver több népszerűbb […]
 • Snipaste 2.6.4.02021-08-02 Snipaste 2.6.4.0 (0)
  A Snipaste nevű program segítségével könnyedén tudsz képlopásokat alkalmazni, a vele elkészített képeket szerkesztheted is. Nem kell […]
 • FireAlpaca 2.5.92021-07-30 FireAlpaca 2.5.9 (2)
   A FireAlpaca egy ingyenesen használható rajzoló alkalmazás, ami rengeteg ecset típust és különleges szolgáltatást biztosít annak az […]
 • PicPick 5.1.72021-07-26 PicPick 5.1.7 (0)
   A PicPick egy professzionális képlopó alkalmazás amely segítségével megörökíthetjük a monitorunkon zajló eseményeket. Felfedezhetünk […]
 • HoneyView Portable 5.40.58332021-07-01 HoneyView Portable 5.40.5833 (0)
  A HoneyView Portable egy rendkívül hasznos képnézegető és alapvető szerkesztési opciókat tartalmazó program. Ennek a Free […]