Appajánló: Smart Booster – Free Cleaner – uninstaller funkcióval…

Ezzel az ingyenes karbantartó alkalmazással ( Smart Booster – Free Cleaner ) pillanatok alatt el tudod távolítani azokat a programokat a mobilodról, amikre már nincs szükséged, természetesen azokat menteni is lehet ha arra tartanál igényt.

Egy igen hasznos, rengeteg speciális elengedhetetlen funkcióval ellátott karbantartó program az Smart Booster – Free Cleaner, ami nem csak arra alkalmas, hogy tisztítani tudd a mobilodat azoktól a fájloktól amikre már nincs szükség, hanem arra is hogy komolyabb erőfeszítés nélkül tudd törölni azokat az Appokat, amik már semmilyen feladatot nem szolgálnak.

A program egyik leginkább említésre méltó tulajdonságaként említhető, hogy Magyar nyelven is tud, amellett igen átláthatóra lett tervezve.

Régi alkalmazások eltávolításához a következőket kell hogy tedd:

A Smart Booster – Free Cleaner indítása után a fő kezelőpanelon válaszd ki az alkalmazáskezelő menüpontot, ezen belül a mentés & eltávolítás opciót. Itt egy listát biztosít azokról az alkalmazásokról amik felfedezhetőek a mobilodon, itt csak ki kell jelölni az uninstallálásra szánt alkalmazást, ezután egyetlen paranccsal a szóban forgó feladat el is végezhető.

A Smart Booster – Free Cleaner karbantartója megfelelő választás, hogy akár jelentős helyet tudj felszabadítani a mobilodon, törölheted a rendszer gyorsítótárat, gyorsíthatod a mobilodat azáltal, hogy RAM-ot kitisztítod a beragadt folyamatoktól.

Az alkalmazás legújabb kiadását innen szerezheted be.

Appajanlo Smart Booster - Free Cleaner – uninstaller funkcioval-77831

Spéci karbantartó mobilodra, ami arra is megfelelő választás, hogy a régi alkalmazásaidat is el tudd távolítani: Smart Booster – Free Cleaner


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Appajánló: Smart Booster - Free Cleaner – uninstaller funkcióval…
Szerző
Leírás
Ezzel az ingyenes karbantartó alkalmazással ( Smart Booster - Free Cleaner ) pillanatok alatt el tudod távolítani azokat a programokat a mobilodról, amikre már nincs szükséged, természetesen azokat menteni is lehet ha arra tartanál igényt.

Kapcsolódó szoftverek