Appajánló: Könnyed médialejátszó Androidra – KX Media Player (HD,Free)

Kis méretű, könnyen használható Androidra tervezett médialejátszó program a KX Media Player (HD,Free) ami felhasználható filmek, zenék azonnali megnyitására. Ráadásul teljesen ingyenesen áll rendelkezésre.

Mobilra keresel egy megbízható, kis erőforrás igénnyel bíró programot filmjeid megtekintéséhez? Akkor próbáld ki a teljesen ingyenesen használható KX Media Player (HD,Free)-t, ami rengeteg formátumot támogat, a megtervezésekor a felhasználóbarát elrendezés volt a legfőbb szempont. Az applikáció automatikusan megtalálja az Androidos mobilodon található szóban forgó multimédiás tartalmakat, majd azokat rendszerezve kínálja fel megnyitásra. Természetesen mint a hasonló programok, vele is össze lehet állítani lejátszólistákat, így azokat minimális erőfeszítéssel, kényelmesen kezelheted azokat. Alkalmas még arra, hogy filmek esetén a hozzájuk tartozó feliratokat ki lehessen választani. Igen rugalmasan vezérelhető, gesztusokkal módosítható a fényerő, illetve a felbontás ezáltal minden eszközön optimális jellemzőkkel tekinthető meg a videó.

A hagyományos mobilon tárolt fájlok megnyitásán kívül hálózati útvonalon keresztül ( Streaming ) is képes tartalmakat elérni. Szinte mindent tud amire csak szükség lehet. A KX Media Player (HD,Free) komolyabb beállítást nem tartalmaz, igaz ez nem is szükséges. A nagyobb márkanevekkel összehasonlítva, egyetlen negatívuma, hogy honosított formában nem használható. Az alkalmazás innen szerezhető be.

A KX Media Player (HD,Free) egy kevés memória, erőforrás igénnyel bíró multimédiás lejátszó Android program, ami lejátszólistákat, egérgesztusos vezérlést is elérhetővé tesz.

Appajanlo Konnyed medialejatszo Androidra - KX Media Player (HD,Free)-182330

Ezzel az Android applikációval igen egyszerűen és rugalmasan tudsz videózni: KX Media Player (HD,Free)


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Appajánló: Könnyed médialejátszó Androidra - KX Media Player (HD,Free)
Szerző
Leírás
Kis méretű, könnyen használható Androidra tervezett médialejátszó program a KX Media Player (HD,Free) ami felhasználható filmek, zenék azonnali megnyitására. Ráadásul teljesen ingyenesen áll rendelkezésre.

Kapcsolódó szoftverek

Cimkék: