Blog

Appajánló – Easy Screenshot: Spéci képlopó program Androidra

Képlopást szeretnél készíteni a mobiloddal? Erre keresel egy megbízható és ingyenes programot? Akkor próbáld ki az Easy Screenshot Appot, ami képszerkesztőként is funkcionál.

Ha egy játék, esetleg valamilyen esemény végrehajtása során szeretnél képernyőmentést készíteni az Androidot futtató mobilodon, a készülék tartalmaz erre funkciót, de ettől sokkal több opcióhoz szeretnél hozzáférni akkor itt egy igazán remek Android program az Easy Screenshot személyében. Az ingyenesen futtatható App mellett rengeteg érv szól, nem csak hogy könnyen aktiválható a szóban forgó funkció, hanem egy alkalmazáson belül egy fejlett képszerkesztőt is kapsz, amivel az elkészült kép azonnal módosítható, a legfontosabbnak tekinthető manipulációs eljárásokkal. Ha egyszerűen fel szeretnéd azt dobni, azt mozaikosítani tudod, feliratozni, vágni. Az Easy Screenshot minimális beállítási igénnyel rendelkezik magát a képlopást pedig több módon is meg tudja tenni.

Vagy a hangerő és a Power gomb együtteslenyomásával, vagy pedig a beállításoknál korábban engedélyezett lebegőikon lenyomásával. Az utóbbi kényelmesebb használatot tesz lehetővé.

Ha nem saját célra szántad a képlopást a szerkesztés befejeztével több módon is meg tudod azt osztani, így a barátaid is megtekinthetik azt. A kinézetét egyszerűen néhány mozdulattal meg lehet változtatni Skinekkel.

Az Easy Screenshot aktuális változatát itt találod.

Ez a remek Android program nem csak egy képlopó, mivel képszerkesztőt is tartalmaz, ha szükségét érzed a fotó azonnali megosztását is a lehető legrugalmasabban támogatja. Természetesen ingyenesen elérhető bárki számára.

Easy Screenshot Speci keplopo program Androidra-134623
Válaszd ezt a képlopót Androidra: Easy Screenshot


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Appajánló - Easy Screenshot: Spéci képlopó program Androidra
Szerző
Leírás
Képlopást szeretnél készíteni a mobiloddal? Erre keresel egy megbízható és ingyenes programot? Akkor próbáld ki az Easy Screenshot Appot, ami képszerkesztőként is funkcionál.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá