Android letöltésvezérlő

Advanced Download Manager

Az Advanced Download Manager egy kifejezetten mobilra optimalizált letöltésvezérlő program ami automatizáltan tudja a szóban forgó feladatot megvalósítani. Ez a free alkalmazás számos speciális beállítást támogat. Ez az Android program felhasználható videókhoz, tömörített fájlokhoz vagy bármely tartalomhoz.

Mivel egyre nagyobb feladatkör megvalósítására képesek a mobil eszközök, ezért egyre inkább keresnek a felhasználók olyan szoftver, ami egy speciális igényt látnak el. Egy kifejezetten remek könnyen kezelhető letöltés kliens szoftver az Advanced Download Manager ami az egyszerűséget, használhatóságot és felhasználóbarát felépítést ötvözi egyetlen felületen.

A kis méretű APK fájl telepítése után kis erőforrás mellett hivatott tartalmaink adminisztrálását megvalósítani. Az Advanced Download Manager a használata során integrálódik a rendszer legfontosabb szolgáltatásaihoz, többek között a böngészőkhöz, és ha olyan tartalommal találkozol amit le szeretnél menteni, felajánlja annak a lehetőségét.

Ezt a következő módon lehet vele megvalósítani:

Böngészés során az adott elemet hosszan nyomva tartva egy felugró dialógus ablak jelenik meg ahol többek között az Advanced Download Manager szolgáltatása is felfedezhető. Ezek a tartalmak hozzáadhatóak várakozó listákhoz, de akár azok azonnali lementése is kezdeményezhető.

Az összeállított lista bármikor végrehajtható. A tartalmakat az Advanced Download Manager kategorizált formában rendszerezi a mobilon, így könnyen áttekinthetőek.

Hagyományos vágólapos beillesztéses módszert is ismer, így csak a másolt hivatkozást kell a felületére beilleszteni, majd az előzőleg ismertetett módszerek szerint időzítve, vagy azonnal elindítani a letöltést.

Kategóriájában az egyik legkönnyebb és leghatékonyabb módszert szolgáltatja.

Összességében az Advanced Download Manager egy mobilra készített letöltésvezérlő Android program, ami szinte bármilyen tartalmat támogat, legyen az tömörített fájl, vagy akár videó. Képes integrálódni a böngészők szolgáltatásaihoz is. Az aktuális változat méret, illetve eszköz függvénye.

Advanced Download Manager összefoglaló:

 • Letöltésvezérlő alkalmazás
 • videók letöltéséhez is felhasználható
 • böngésző integráció
 • vágólap támogatás
 • könnyű kezelhetőség
 • kis erőforrás
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://play.google.com/store
Advanced Download Manager-qr code
Olvasd le az alábbi QR kódot a mobiloddal a telepítés megkezdéséhez.

letoltes_Android

 

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Advanced Download Manager
Platform
Android
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Advanced Renamer 3.95.42024-04-15 Advanced Renamer 3.95.4 (0)
  Az Advanced Renamer ideális eszköz arra hogy fájljaidat egyetlen lépésben át tudd nevezni akár csoportosan, letölthető hordozható […]
 • Advanced Renamer Portable 3.95.32024-04-15 Advanced Renamer Portable 3.95.3 (0)
  Az Advanced Renamer Portable mappák, fájlok csoportos átnevezésére használható ingyenes hordozható alkalmazás. Könnyű és Free […]
 • Advanced SystemCare 17.3.0.2042024-03-20 Advanced SystemCare 17.3.0.204 (0)
  Az Advanced SystemCare egy rendszer optimalizáló, karbantartó szoftver amellyel nem csak hogy gyorsabbá, de biztonságosabbá is tehető […]
 • Advanced Uninstaller PRO 13.25.0.682023-04-10 Advanced Uninstaller PRO 13.25.0.68 (0)
   Az Advanced Uninstaller PRO egy általános felhasználhatósági körrel rendelkező Windows karbantartó szoftver, ami uninstallert, […]
 • Advanced Codecs 13.9.32020-09-10 Advanced Codecs 13.9.3 (0)
  Az Advanced Codecs a Windows beépített médialejátszójához tervezett Kodek csomag, amivel funkcionálisan az tovább bővíthető. Neki […]

Szólj hozzá