ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall 14.1.011.000

A ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall nevű program segítségével biztonságosabban használhatod a számítógépedet. Beépített tűzfal szolgáltatást és vírusvédelmi szoftvert is kapunk egyben.

Mivel egyre alattomosabb támadásoknak vagyunk kitéve ezért kiemelt fontosságot kell szentelni a számítógépünk védelmére, ez az ingyenes csomag biztosítja azokat az összetevőket ami a maximális védelmünk érdekében szükséges. Rendkívül egyszerű felhasználói felületének köszönhetően a minimális felhasználói tudást igényel. Ha a fejlesztő kizárólag tűzfalat biztosító free alkalmazását szeretnénk használni akkor ez a javasolt. Valósidejű védelmet biztosít amely során a telepített alkalmazásaink kritikus módosulásaira is összpontosít. Felületéről folyamatosan nyomon követhetőek a hálózati aktivitások. Az egyes termékek közötti összehasonlítás itt érhető el.

A ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall egy teljes körű szolgáltatást biztosító programcsomag, ami beépített tűzfalat és fejlett víruskeresőt is tartalmaz egyben.

Telepítés során érdemes arra odafigyelni, hogy a böngészőnkhöz saját toolbart kísérel meg hozzáadni, ezt ne engedélyezzük!

 ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall pillanatkép

ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall Összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek