Your Uninstaller! 7.5.2013.2

A Your Uninstaller! egy profi programeltávolító szoftver amely segítségével a makacs összetevők is törölhetőek, számos plusz funkciót is biztosít amik nem tartoznak a hatáskörébe, mégis jól jöhetnek. Tartalmaz böngésző takarítót, Startup managert, Start menü konfigurálót is.

Ma már azok a szoftverek élveznek nagy támogatottságot a felhasználóktól amik nem csak egy adott feladat hanem egy komplett feladatkör ellátására is képesek, ezek a tulajdonságok erre a programra is igaz, mivel nem csak szoftverek nyom nélküli eltávolításának a kezdeményezését támogatja, hanem nagytakarítási feladatokat is elvégezhetünk a felületéről. Többek között áttekinthetjük, sőt szerkeszthetjük az automatikusan induló programok listáját felhasználói csoport szerint, kitisztíthatjuk az egyes meghajtókat a fölösleges fájloktól, helyet szabadítván fel. A böngészőnk által kezelt előzmények is eltávolíthatóak, de akár adott bizalmas információkat tartalmazó fájlok végleges törlésére is felhasználhatjuk. A Your Uninstaller! Különlegességei közzé tartozik hogy egyetlen kattintással képes átvizsgálni a hibásan, nem megfelelően telepített programokat amit képes ki is javítani. A Windows eszközök menüpont alatt a legfontosabb beépített szolgáltatásokhoz nyerhetünk hozzáférést. Természetesen nem ez a legnagyobb erőssége, hanem a tökéletes és nyom nélküli szoftver uninstallálás. A felismert, felsorolt listáról választhatjuk ki a törlendő szoftvert, ha ez nem lehetséges, mivel nem találjuk a listán, illetve bizonytalanok vagyunk akkor használjuk a vadász módot. Ebben az esetben az általa felkínált célkeresztet kell a kérdéses elemre húzni, amely után a Your Uninstaller! Néhány egyszerű lépésben elvégzi a feladatát. Windows 8 támogatással. Próbaverziós változat, amit 21 napig használhatunk teljes értékűen. Érdemes megjegyezni hogy abban az esetben ingyenesen használható ha engedélyezve lett a telepítés során a Babylon Toolbar, ez nem kötelező, opcionális. Ebből az okból kifolyólag néhány víruskereső motor beriaszthat rá. A Your Uninstaller! ideális eszköz hogy el tudd távolítani a fölöslegessé vált alkalmazásaidat, ezen kívül rengeteg olyan toolst is tartalmaz ami bármikor hasznos tud lenni. Néhány Free alternatívát is szeretnénk ajánlani, ilyen a Wise Program Uninstaller ami egyszerű, könnyed kezelést biztosít. Egy másik szintén szabad felhasználású, Magyar nyelvi támogatással rendelkező szoftver a Revo Uninstaller őt is kipróbálhatod. 


Your Uninstaller! összefoglaló:Your Uninstaller! pillanatkép

  • végleges programeltávolító alkalmazás
  • áttekinthető felhasználói felület
  • startup manager
  • merevlemez tisztító funkció
  • Start menü elem konfiguráló
  • böngésző pucoló opció
  • fájlmegsemmisítő
  • Windows konfiguráló
  • Angol nyelv
  • próbaverziós változat

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
yusetup7.exe
Platform
Windows / XP / 7 / 8
Teljes ár
39.99 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek