Wise Video Converter 1.37

A Wise Video Converter egy prémium konvertáló program amivel multimédiás tartalmak kimeneti formátumát tudod megváltoztatni. Profilos választási lehetőségeket biztosít.  AVI, FLV, MPEG, MP4, MKV támogatással. Kiváló dekódoló szoftver.

Letöltött multimédiás tartalmaknál a legritkább esetben felel meg a kimeneti formátum, aminek a hátrányát akkor tapasztaljuk ha azt le is szeretnénk játszani. Ez természetesen ma már orvosolható, úgynevezett konvertálással. A feladat végrehajtására rengeteg szoftver található amik között ingyenes és fizetős alternatívák is felfedezhetőek. Értelemszerűen a prémium változatok minden esetben többet nyújtanak. A Wise Video Converter egy kifejezetten a kezdők számára optimalizáld dekódoló ami profilos formában biztosít kimeneti választási lehetőséget. Az indítása után meg kell adni a számára hogy min akarjuk viszont látni a videót, ez lehet többek között Táblagép, mobil, vagy, akár a PC. A profilos elrendezés alapvető, gyári paraméterek használatát jelenti, ez természetesen felül is írható, módosítható a felbontás, használt kodek, audió jellemző, bitráta, képernyő arány.

A Wise Video Converter támogatja a kötegelt munkafolyamatokat is ahol egyszerre több médiát is megadhatsz a számára. Még az átalakítás előtt a felületéről kezdeményezhető a kedvenc médialejátszóddal való előnézeti lehetősége, megtekintése. A Wise Video Converter amellett hogy tud Magyar nyelven, sajnos fizetős ami azt jelenti, hogy 30 percnél hosszabb tartalmakat csak a megvásárolt változatával lehet átalakítani.

Ha ingyenes alternatívát keresel akkor a Format Factory a megfelelő választás. Neki kevésbé felhasználóbarátabb a kialakítása, de funkcionálisan merőben többet nyújt, ráadásul ingyenes. Videók letöltéséhez pedig próbáld ki a Wise Video Downloader programot ami szintén a fejlesztő szárnyai alatt lett létrehozva. Szerencsére korlátozásoktól mentesen, teljes értékűen használható.

A címben szereplő konvertáló alkalmazás legnagyobb erőssége a célzott, minimális felhasználói ismeretek szem előtt tartása. Akik nem támasztanak komolyabb igényeket a feladat végrehajtásához azoknak mindenképp javasolt a kipróbálása.

Wise Video Converter pillanatkép

Wise Video Converter Összefoglaló:

  • videó konvertáló szoftver
  • rengeteg támogatott kimenet ( AVI, FLV, MPEG, MP4, MKV, WebM…)
  • profilos, felhasználóbarát kialakítás
  • kötegelt munkafolyamatok támogatása
  • Magyar nyelv
  • próbaverziós változat ( funkciókorlátozással vehető igénybe ) ( Trial )

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
WVCSetup.exe
Platform
Windows / XP / 7 / 8
Teljes ár
19,95 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek