Wise Plugin Manager 1.28.56

A Wise Plugin Manager segítségével át tudod nézni a böngésződ által kezelt kiegészítőket, bővítményeket igény esetén azok letilthatóak, vagy akár törölhetőek. Az alábbi Free alkalmazással némi teljesítmény javulást érhetsz el rendeltetésszerű használat esetén. Akár kéretlen eszköztárakhoz is.

A böngészők tudásban úgynevezett bővítmények hozzáadásával funkcionálisan tovább okosíthatóak, ezzel sokan élnek is, de néha ennek vannak némi hátulütői is. Ha egy adott böngészőmotorhoz rengeteg bővítmény kerül integrálásra, annak a teljesítménye, megbízhatósága romlani kezd. A legtanácsosabb a fölöslegeseket letiltani. Pontosan erre képes a Wise Plugin Manager.

A lehetőségeit tekintve túl sok opciót nem biztosít, csak a legfontosabb lehetőségeket biztosítja, azt viszont magabiztosan. A Wise Plugin Manager a bővítmények kezelésében egy igen egyszerű megoldást biztosít.

A rövid telepítési folyamat végeztével, ami Magyar nyelven történik, azonnal elindítható, továbbá opcionálisan megtekinthetőek a kiadási megjegyzések. A Wise Plugin Manager nevű szoftver, támogatja a legnépszerűbb alkalmazásokat, a Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome, továbbá az Operát.

A Wise Plugin Manager alapvető testre szabási lehetőségekkel is fel van szerelve, többek között beállítható az alapértelmezettként használandó változat is.

Visszatérve a pluginokra, a beépülőket típusuk szerinti csoportosítás alapján listázza ki, azokról még információkat is megjelenít ha a felhasználó erre igényt tart. Értékelés formájában tekinthető meg a felhasználók általi népszerűsége. Itt akár egyetlen mozdulattal tilthatóak, vagy ha már nincs valamelyikre szükség törölheted is azt.

Maga a Wise Plugin Manager nem csak a telepítés alatt, hanem a használat során is Magyar nyelven futtatható, így a kezdők is minden kockázattól mentesen használhatják.

Ezekre a beállításokat általában a böngészőkben is meg lehet tenni, de ezzel a szoftverrel némileg egyszerűbb, áttekinthetőbb formában érhető el ugyanaz.

Hasonló konfigurálót maga a CCleaner nevű karbantartó is szolgáltat, ha már telepítve van akkor elég őt használnod ehhez. Képes erre még a Junkware Removal Tool, illetve az AdwCleaner. Mindegyik megoldás ingyenesen futtatható.

A Wise Plugin Manager egy igen egyszerű alkalmazás amivel letilthatod, vagy törölheted a fölösleges böngésző bővítményeidet, eszköztáraidat. Ha szükségét érzed azokról információkkal is tud szolgálni. Vele az alapértelmezett böngésző is kiválasztható, módosítható.

Wise Plugin Manager

Wise Plugin Manager összefoglaló:

  • Bővítmény konfiguráló program
  • letiltható, törölhető elemek
  • eszköztár eltávolításához
  • alapvető információk szolgáltatása
  • egyszerű használat
  • áttekinthető felület
  • alapértelmezett böngészőmotor kiválasztás
  • Magyar nyelv
  • teljes verziós változat ( Freeware )
  • Hivatalos oldal: http://www.wisecleaner.com/wise-plugin-manager.html

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Wise Plugin Manager
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek