Undelete 360 2.1.6

Az Undelete 360 segítségével a véletlen törölt adatainkat tudjuk visszaállítani ha még nem íródtak felül.

Egy véletlenül törölt kép vagy videó igen kellemetlen pillanatot tud okozni a felismerés időpontjában hogy mégis kellene. Szerencsére van megoldás, ha körülnézünk a világhálón igen kevés kutatással találhatunk olyan jelölteket amik alkalmasak a törölt adatok visszaállítására. Itt egy újabb szoftver ami ingyenesen is biztosít erre funkciókat.  Az alkalmazás pár kattintással telepíthető ami után el is indíthatjuk magának a kérdéses állománynak a keresését.

A szoftver Magyar nyelven is használható így könnyű a kezelése. Futtatása során csupán meghajtót kell választanunk és egy rövid keresési folyamat kezdődik, természetesen a rövid viszonylagos mérőszám mivel a kategóriájának megfelelő szoftverek között találhatóak olyanok is amik igen hosszasan kutakodnak. Gyorsan keres és jeleníti meg a találatokat. A szoftver felhívja mindenki figyelmét ami már általános alapvető szabálynak minősül hogy nem javasolt az adott meghajtót addig használni amíg meg nem történik a visszaállítás mivel az adat felül is íródhat ami annak végleges elvesztését eredményezi. A listán egyből észre is vehető hogy mit tudunk visszaállítani és miről kell lemondanunk mivel felülíródott.  Ha kiválasztottuk a visszaállítandó elemet csak a helyet kell megadni ahová szeretnénk menteni. Az Undelete 360 ingyenesen használható, de vannak adott korlátozások amik csak a fizetős változat esetén oldható fel.  Többek között az ingyenes verzió nem tudja az eredeti nevére visszaállítani, ez nem akkora gond hisz bármikor átnevezhetjük. Továbbá nem támogatja a szűrők használatát ami a manuális keresés idejét tudja kitolni. A korlátozásoktól eltekintve tökéletesen betölti szerepét az adat visszaállítás szempontjából. A használatáról bővebben itt olvashatsz képekkel illusztrálva.

Undelete 360 pillanatkép

Összefoglaló:

  • Törölt adat visszaállító program
  • egyszerű kezelhetőség
  • gyors találati eredmények a keresés után
  • támogatja az USB adathordozókat is
  • előnézeti lehetőségek
  • teljes verziós változat

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
undelete-360-setup.exe
Platform
Windows / XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek