Tweaking.com – Windows Repair Portable 3.0.0

Windows javítási feladatok ellátására használható hordozható szoftver a Tweaking.com – Windows Repair Portable. Többek között tartalmaz ikon kezelőt, registry pucoló funkciót, böngésző javító lehetőségeket.

Rengeteg olyan rendellenes működést tapasztalhatunk a számítógép mindennapi használata során amiről azt gondolhatjuk, hogy csak az újratelepítés segíthet. Mielőtt ajtóstól rontanál a házba, adj egy esélyt ennek a karbantartó szoftvernek ami képes számos ismert, jellemző problémára megoldást kínálni. Megkísérli kijavítani az internetes csatlakozási problémákat, Proxy, illetve hibásan konfigurált böngésző beállításokat, a regisztrációs adatbázis érvénytelen bejegyzéseit, továbbá el tudja távolítani azokat az ikonokat amik nem mutatnak sehová. A Tweaking.com – Windows Repair Portable különlegessége hogy nem kell telepíteni csak futtatni kell így nem szemeteli tovább a regisztrációs adatbázist. A szoftver nem képes minden hibát elhárítani, de a legjellemzőbbeket megkísérli megszüntetni, illetve az érvénytelen konfigurációkat orvosolni.

 Tweaking.com - Windows Repair Portable pillanatkép

Tweaking.com – Windows Repair Portable Összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Tweaking.com - Windows Repair Portable
Platform
Windows / XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek