Toolwiz Care 3.1.0.5300

A Toolwiz Care egy igen széleskörűen használható Windows karbantartó szoftver, a letölthető változat akár portable, avagy hordozható változatban is kipróbálható.

Az alkalmazás még kevésbé ismert szoftver hazánkban a nagyobb nevekhez képest, mégis érdemes vele megismerkedni mivel felületén olyan funkciókat is biztosít amit csak több szoftver egyidejű futtatása esetén kapunk meg. Talán túlságosan is össze van zsúfolva minden, de ezt mindenki maga döntse el. Ki tudjuk próbálni úgy is hogy nem telepítjük amiről az exe fájl futtatásakor tájékoztat minket. Tartalmaz jelszó széfet, merevlemez és regisztrációs adatbázis tisztítót. Eltávolíthatjuk böngészési előzményeinket, töredezettség mentesíthetjük rendszerünket, de akár a Windows -al automatikusan betöltődő folyamatokat is konfigurálhatjuk, le tudjuk tiltani azokat az elemeket amik csak nagy ritkán vannak használva, értékes másodpercekhez juthatunk a Windows indulásakor.A szoftverrel biztonsági megközelítésből is át tudjuk vizsgálni a számítógépünket megtekinthetjük a háttérben futó folyamatokat amiket akár le is állíthatunk. Ezen kívül számos minialkalmazást is rejteget ami igen hasznos lehet adott esetekben. Kiadási megjegyzések.

Tartalmaz:

Fájlkezelőt, törölt adat visszaállítót, fájl megsemmisítőt, jelszó menedzsert, MBR mentőt és visszaállítót, registry tisztítót és töredezettségmentesítőt, duplikált fájlkezelőt, fájldarabolót. Egyetlen felületen számos feladat végrehajtására alkalmas eszközt biztosít ingyenesen.

Összefoglaló:Toolwiz Care pillanatkép

  • korszerű takarító funkció
  • jelszó széf
  • törölt adat visszaállító
  • töredezettségmentesítés
  • fájldaraboló
  • duplikátum kereső funkció

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Setup_SystemCare3.1.0.1000.exe
Platform
Windows 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek