TDSSKiller 3.1.0.9

A TDSSKiller Rootkitek illetve Malware fenyegetések felszámolásának nagymestere amit még telepíteni sem kell, azonnal tájékoztat a keresési eredményekről. A fejlesztő nem kisebb név mint maga a Kaspersky Lab.

Meglévő vírusirtónk munkáját tudjuk a segítségével ellenőrizni, továbbá abban az esetben is segíthet ha beszereztünk egy makacs malware, Win32 esetleg TDSS kártevőcsalád valamelyik tagját és víruseltávolító szoftverünk nem tud vele mit kezdeni. A használata egyáltalán nem bonyolult, a kicsomagolt EXE fájl indítása után azonnal át tudjuk vizsgálni a számítógépet, különlegessége hogy nem kell hosszabban várakozni az eredményekre. Ha talált kártevőt, karanténba tudja helyezni esetleg törölni is képes. Többek között átvizsgálja a rendszert és a betöltött illesztőket, modulokat, rendszermemóriát, boot szektort. Ha a betöltött modulokat át szeretnénk nézni a Windows újraindítása elkerülhetetlen. Ingyenes változat.

TDSSKiller összefoglaló:TDSSKiller pillanatkép

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
TDSSKiller
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek