SpyShelter Personal Free 10.5.1

A SpyShelter Personal Free egy fejlett védelmi megoldást biztosító szoftver, amivel biztonságosabbá tudod tenni a számítógépedet. Ez a Free alkalmazás biztosít valósidejű védelmet a Rootkit, Trójai és egyéb fenyegetések ellen. Folyamatosan figyelemmel kíséri a rendszer változásait és igény esetén be tud avatkozni. Alkalmazásblokkoló funkcióval.

Maga a Windows operációs rendszer önmagában védtelen, nem nyújt kellő biztonságot nem csak a gépen tárolt bizalmas adatoknak, de könnyen be lehet szerezni vírusfertőzéseket is. A legjobb ha valamilyen védelmi szoftvert telepítesz ennek elkerülésének az érdekében.

Egy ingyenes és Magyar nyelvi támogatással bíró alkalmazás a SpyShelter Personal Free amit akár másodlagos védvonalként is futtathatsz meglévő vírusirtód mellett.

A Program telepítése az alapvető adatok és a licenc szerződések áttekintéséből áll, ahol elsőre nem kommunikál honosított formában, ezt később a beállításoknál kézzel kell megtenni.

Maga a SpyShelter Personal Free kezelőfelülete jól áttekinthető, könnyen navigálható, minden opció érthetően felhasználóbarát módon lett elhelyezve.

A funkcióit tekintve képes valós időben monitorozni azokat a folyamatokat amik a háttérben futnak és ha rendszer változást, vagy gyanús tevékenységet érzékel azonnal értesíteni tud.

Ezek blokkolását kézzel lehet megvalósítani. Természetesen saját szabályokat is létre lehet hozni, így legközelebb már nem zavar a munkában. Többek között blokkolni tudja a billentyűzet leütés naplózását, képernyőfelvétel, illetve vágólap naplózási folyamatokat, ami érzékeny információkat is tartalmazhatnak.

Az aktuálisan futó alkalmazások blokkolásán felül megóv a Rootkit, illetve Malware jellegű behatolásoktól. Még amit mindenképp érdemes megemlíteni a SpyShelter Personal Free megoldásáról, hogy neki köszönhetően sokkal biztonságosabban tudod futtatni a korábban telepített programjaidat, mivel korlátozható az írási hozzáférések, illetve képes befoltozni az azok esetleges sérülékenységeit csökkentve azok fertőződési képességét.

Részletes naplóval szolgál a háttréfolyamatokról. Hasonló jellegű szűrési lehetőséget a WinGuard Pro biztosít, illetve a Process Explorer igaz ők az adott területet merőben más megközelítésből kezelik. Ingyenes védelmi megoldásként az avast! Free Antivírus nevű applikációt javasoljuk.

A SpyShelter Personal Free védelmet tud nyújtani a Rootkit, Trójai behatolásokkal szemben valós időben. A programból elérhető fizetős változat, ami több funkcióval van ellátva. Magyar nyelvi támogatással.

SpyShelter Personal Free

SpyShelter Personal Free összefoglaló:

  • Alkalmazás változás figyelő program
  • fejlett monitorozási képesség
  • egyéni házirend szabályok kialakítása
  • valós idejű futás
  • fizetős változatban is ( Nagyobb tudás )
  • Trójai, Malware védelem
  • Magyar nyelv
  • Teljes verziós változat ( Freeware )
  • Hivatalos oldal: https://www.spyshelter.com/spyshelter-free/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
SpyShelter Personal Free
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek