QuickTime 7.7.4

A QuickTime egy ideális eszköz arra hogy különböző multimédiás tartalmakat, többek között videókat audió állományokat illetve grafikai tartalmakat tudjunk minőségromlás nélkül megnyitni.

 

Egy igen széleskörű de mindamellett ingyenes felhasználhatósági körrel rendelkező multimédiás lejátszó ami az Apple szárnyai alatt lett fejlesztve. Könnyedén nyithatunk meg vele olyan multimédiás tartalmakat, ami a számítógépünkön található, de az sem áll tőle távol hogy URL beillesztés útján fogjuk munkára. Tehát képes streaming feladatok ellátására is. Erőssége elsősorban abban érezhető hogy a multimédiás tartalmak minőségromlás nélküli megjelenítésére képes a lehető legszélesebb körben. Maga a kezelőfelület igen egyszerű és lényegre törő kialakítással lett megalkotva, azok számára nagy valószínűséggel nem fog nyerő lenni akik a látványos agyonbonyolított felülettel, és funkciókkal biztosított szoftverek megszállottjai. Támogatja a kedvencek funkciót ahol az általunk favorizált tartalmakat egyetlen kattintással tudjuk máskor is azonnal elérhetővé tenni. Támogatja a képek kezelését is ahol a PNG, TIFF, TGA, és a JPEG formátumok is támogatottak.

Azonnal megjeleníti a Flash alapon futó animációkat és a GIF tartalmakat. Videók esetén az AVI, MPEG-1, MPEG-4 fájlok sem ismeretlenek a számára.

Összefoglaló:QuickTime pillanatkép

  • általános kodek támogatással rendelkező player

  • Streaming támogatás

  • képek videók és audió állományok esetén is támogatott

  • minimalista egyszerű felület

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
QuickTimeInstaller.exe
Platform
Windows XP / 7 / 8
URL

Kapcsolódó szoftverek