Quick Media Converter 4.8.0.5

A Quick Media Converter egy több elrendezési módot biztosító profilos konvertáló kezdőknek és haladóknak. Ez a Free alkalmazás támogatja még a videók letöltését akár a YouTube-ról. Rengeteg népszerű formátumot támogat, 3GP, MPEG TS, AVI. Full HD tartalmak gyártásához is megfelelő. A videók alapvető szerkesztésében is segédkezik.

Ha konvertálásról mint munkafolyamatról van szó igen nagy felhozatallal találhatjuk szemben magunkat az elérhető alkalmazásokat tekintve. A legnépszerűbbek az ingyenes és profilos elrendezéssel rendelkező szoftverek mivel egyszerűen használható. Hasonló elrendezést biztosít ez a segédlet, a Quick Media Converter ami igen nagy tudással és támogatással áll minden felhasználó szolgálatára.

 A telepítés befejeztével további kodek letöltését igényelheti amit automatikusan el is végez.  A betallózott állományt le is játszhatjuk a segítségével, sőt képlopások formájában kinyerhetünk azokból fotókat. A Quick Media Converter elrendezését tekintve a profilok jól megtervezett átlátható rendszer szerint csatlakoznak egymáshoz ahol a kezdők és a jártasabbak egyaránt megtalálhatják a számításukat. Lehetőség van egy adott eszköz számára megfelelő formátum gyártására ahol a profil dominál, de akár teljesen elölről mélyrehatóan konfigurálva adhatunk meg minden egyes beállítást. Az utóbbi esetén az előre összeállított profil elmenthető, így a Quick Media Converter következő használatba vétele esetén egy előre testre szabott szoftver vehető igénybe.

Érzékeli a létező webkamerát ami esetén felvételt is képes készíteni majd azzal tovább tudunk dolgozni. A letölthető állomány részét képezi a CamStudio amivel az asztali tevékenységünkről készíthetünk videó formájában képlopásokat az eredmény beépített lejátszójával is visszanézhető. Igény esetén videók közvetlen letöltését is rá lehet bízni.

A Quick Media Converter alternatív megfelelőjeként használható a Format Factory ami az opcióit tekintve sokkal fejlettebb és mélyebb beállításokhoz tesz lehetővé hozzáférést. Prémium megoldásként a MediaEspresso futtatható.

A Quick Media Converter dekódolójával nem csak a multimédiás tartalmak formátumát lehet konvertálással megváltoztatni, hanem akár videók letöltését is rá lehet bízni. Itt természetesen a legnagyobb videómegosztó portál is támogatott ( YouTube ). Ingyenes szoftver.

Quick Media Converter Összefoglaló:Quick Media Converter pillanatkép

  • Konvertáló alkalmazás
  • rengeteg támogatott kodek
  • videó letöltő funkció ( YouTube támogatás )
  • felhasználóbarát felület
  • beépített képlopó
  • profilos elrendezés
  • Angol nyelv
  • teljes verziós változat ( Freeware )
  • Hivatalos oldal: http://www.cocoonsoftware.com/en/

letoltes32bit letoltes64bit .

.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Quick Media Converter
Platform
Windows / XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek